Ταξινόμηση: 

Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ αποτελεί ίσως, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι ενός παιδικού event, από ένα απλό παιδικό πάρτυ, μέχρι τον εξοπλισμό σχολικών κατασκηνώσεων, διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χωριού, το στήσιμο μιάς εταιρικής παιδικής εκδήλωσης, ενός θεματικού παρκου.

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε 200 παιχνίδια προς ενοικίαση, το κάθε ένα ξεχωριστά και προσεκτικά επιλεγμένο για να πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Ολα τα παιχνίδια μας συνοδεύονται από τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ISO.

Φουσκωτά παιχνίδια, αρένες δράσης όπως survivor, fortnite, nerf, αθλητικά παιχνίδια, πύργοι αναρρίχησης, πίστες πατινάζ, σκοποβολές, τοξοβολία, παρκούρ, φουσκωτα ροντέο, bungee trampolino, παιχνίδια τύπου λούνα παρκ, πίστες γκολφ.  Παιχνίδια κατάλληλα για εξωτερικό χώρο και παιχνίδια για εσωτερικό χώρο. 

Ο χρόνος παραμονής ενός παιχνιδιού στον χώρο σας δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός και τις περισσότερες φορές το αφήνουμε περισσότερο απ οτι μας ζητείται. Το ίδιο δεν συμβαίνει και με το άτομο χειρισμού του, μιάς και τα άτομα χειρισμού είναι ωρομίσθια. Όσο όμορφο κι εντυπωσιακό όμως και αν είναι ένα παιχνίδι προς ενοικίαση, όσο ψηλό, λαμπερό ή μεγάλο κι αν είναι ΠΑΝΤΟΤΕ απαιτείται άτομο φύλαξης. Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε τέτοιο εξειδικευμένο προσωπικό αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης των παιχνιδιών, εκτός κι αν πρόκειται για απολύτως ειδικό παιχνίδι που πρέπει να υπάρχει άνθρωπος με ειδικές γνώσεις.  ΘΕΡΜΑ παρακαλούμε να φροντίσετε πάντοτε για άτομο παρακολούθησης των παιδιών σε οποιοδήποτε παιχνίδι.  

 

Περισσότερα