Φουσκωτά παιχνίδια, αρένες δράσης όπως survivor, fortnite, nerf, αθλητικά παιχνίδια, παιχνίδια για παιδότοπους, παιχνίδια για μικρά παιδάκια, μικρά και μεγάλα καρουζέλ, τρενάκια, παγοδρόμια, τσουλήθρες, πύργοι αναρρίχησης, πίστες πατινάζ, σκοποβολές, τοξοβολία, παρκούρ, φουσκωτα ροντέο, τραμπολίνο, παιχνίδια τύπου λούνα παρκ, τροχοί τύχης, παιχνιδόσπιτα, πισίνες με παπάκια, αμμοδόχοι, και πολλά πολλά ακόμη.   Ποδοσφαιράκια, airhockey, πίστες γκολφ. Ειδικά επιπλάκια για αγώνες με αυτοκινητάκια, κουκλόσπιτα. Λαβύρινθοι και μαλακά αφρώδη τεμάχια που δημιουργούν ασφαλείς παιδότοπους για βρέφη. 

Παιχνίδια κατάλληλα για εξωτερικό χώρο και παιχνίδια για εσωτερικό χώρο. Παιχνίδια με διάσταση πάνω από 100 τετραγωνικά μέτρα το ένα (ναι, είναι αλήθεια) και παιχνίδια που απαιτούν ελάχιστο χώρο, ακόμη και 1 Χ 1 (ναι, κι αυτό είναι αλήθεια).

Ο χρόνος παραμονής ενός παιχνιδιού στον χώρο σας δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικός και τις περισσότερες φορές το αφήνουμε περισσότερο απ οτι μάς ζητείται. Το ίδιο δεν συμβαίνει και με το άτομο χειρισμού του, μιάς και τα άτομα χειρισμού είναι ωρομίσθια. Οσο όμορφο κι εντυπωσιακό και αν είναι ένα παιχνίδι προς ενοικίαση, όσο ψηλό, λαμπερό ή μεγάλο κι αν είναι ΠΑΝΤΟΤΕ απαιτείται άτομο φύλαξης. Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε τέτοιο εξειδικευμένο προσωπικό αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης των παιχνιδιών, εκτός κι αν πρόκειται για απολύτως ειδικό παιχνίδι που πρέπει να υπάρχει άνθρωπος με ειδικές γνώσεις.  ΘΕΡΜΑ παρακαλούμε να φροντίσετε πάντοτε για άτομο παρακολούθησης των παιδιών σε οποιοδήποτε παιχνίδι.  

Περισσότερα