Η απασχόληση παιδιών σε παιδικό πάρτυ, παιδική εταιρική εκδήλωση, σχολικό αποκριάτικο χορό, δεν εμπεριέχει απλά χιουμοριστικά γκαγκς, μουσική και χορό και μόνον. Ανάλογα με το θέμα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο concept και όλο το πρόγραμμα βασίζεται εκεί. Στο πρόγραμμα ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, η διασκέδαση των παιδιών πραγματοποιείται μέσα από δοκιμασίες δύναμης και ταχύτητας, ενώ στα ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ στην εκμάθηση και παρουσίαση ταχυδακτυλουργικών κόλπων. Το SPA PARTY μεταμορφώνει τον χόρο σας σε ινσιτούτο ομορφιάς και φέρνουμε ακόμη και παιδική σαμπάνια !

Πάντα, μέσα στο υπόλοιπο θεματικό πρόγραμμα, προσπαθούμε και εντάσσουμε τα βασικά που αποτελούν το κλασικό πρόγραμμα κλόουν, δηλαδή τα μουσικοχορευτικά παιχνίδια και δοκιμασίες, τις μπαλονοκατασκευές, face painting, κυνήγι θησαυρού. Αν επιλέξετε και την ενοικίαση κάποιων παιχνιδιών μας (φουσκωτά παιχνίδια, λούνα παρκ, παιχνίδια δράσης οπως fortnite, nerf κλπ, παιδότοποι για babies κλπ), οι ανιματέρ τα εντάσσουν πλήρως στο γενικό πρόγραμμα και δημιουργείται ένα όμορφο οργανωμένο παιδικό πανηγύρι.

Η εμφάνιση του ανιματέρ μπορεί να είναι πραγματικά, όποια θέλετε. Πειρατές ή Νεράιδες , Τίνγκερμπελ, Frozen,  Μάγοι , Batman, Αλίκη, Spiderman ή Πριγκίπισσα αλλά και κλασσικές πλέον στολές καρτούν όπως Μίκυ και Μίνυ. Ακόμη και η εμφάνιση μίας μασκότ είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Επιλέξτε ένα από τα πάμπολλα προγράμματα απασχόλησης σε παιδικό πάρτυ και ενθουσιάστε τους μικρούς καλεσμένους σας ! 

Περισσότερα