Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20 1
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20 2
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20 3
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20 4
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20 5
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20 6
Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20
200€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό παιχνίδι η Ώρα των Σπορ Φ20

Iδανικό για τους φίλους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ ! Κατάλληλη λύση για ατέλειωτες ώρες αθλητικών παιχνιδιών! Με τέρματα ΚΑΙ μπασκέτες και φουσκωτή περίφραξη μετατρέπει τον κήπο σας σε αληθινό ποδοσφαιρικό γήπεδο η γήπεδο μπάσκετ για παιδιά όλων των ηλικιών!!

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 12 μέτρα Χ 6 μέτρα Χ 3 μέτρα (ύψος) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται μπάλες μπάσκετ και ποδοσφαίρου
Με τέρματα και μπασκέτες για τους λάτρεις των σπορ !!

Προτιμήστε το για πάρτυ με πολλά αγόρια αλλά και για σχολικές εκδηλώσεις...

Απογειώστε την χρήση του φουσκωτού μας γηπέδου, επιλέγοντας ΚΑΙ έναν διαιτητή. Για 3 ώρες = 45 ευρώ.

Ειδικά για την κατηγορία ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η μίνιμουμ χρέωση είναι 200 ευρω. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν κάποιο απο τα παιχνίδια μας κάτω των 200 ευρω, πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι ακόμα (ίσως με μία πινιάτα, ή μία τέντα ηλιοπροστασίας, ή ένα μαλλί γριάς, ή ακόμη με τα παιδικά επιπλάκια μας τύπου ΙΚΕΑ ? (έως 30 παιδάκια) - Σ αυτή την περίπτωση, θα σας τα χρεώσουμε από 120  ->  80 ευρώ !


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές μας αφορούν 5ωρη ενοικίαση εντός Αθήνας ή Πειραιά. Σε περίπτωση περισσοτέρων ωρών ή διαφορετικής περιοχής, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή επιβάρυνση στην τιμή.