Ταξινόμηση: 

Τα σετ ηχοκάλυψης μπορεί να είναι μικρά για χώρους έως 100 τετραγωνικά, μεσαία για χώρους έως 500 τετραγωνικά ή μεγάλα για μεγαλύτερους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Σ αυτήν την περίπτωση συνήθως συνοδεύονται από υπερυψωμένο stage 20 τετραγωνικών μέτρων. Οι εξειδικευμένοι μας ηχολήπτες και djs διαθέτουν απολύτως ενημερωμένο πρόγραμμα, είτε με παιδικές επιλογές αλλά και με προγράμματα ποτ πουρί, για βάπτιση ή γάμο.

Πολλά απο τα προγράμματά μας βασίζονται στην μουσική και συμπεριλαμβάνουν ηχοκάλυψη και ντισκ τζόκευ, όπως τα καραόκε πάρτυ, το Disco party, Disco clown, Glow in the dark, Kids got talent, Cheerleaders Masters, XFactor, So you think you can dance και πολλά άλλα. Σίγουρα όλοι οι ντισκ τζόκευ μας είναι εκπαιδευμένοι και για περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί να απασχολήσουν λίγο τα παιδιά.

Στα ολοκληρωμένα πακέτα ηχοκάλυψης συμπεριλαμβάνονται επίσης και μικρόφωνα ώστε να υπάρχει η δυνατότητα κάποιου καλωσορίσματος ή ομιλίας. Οι θεατρικές παραστάσεις μας καλύπτονται επίσης μικροφωνικά. Σε εγκαίνια, χριστουγεννιάτικα χωριά, bazaars, φιλανθρωπικά γκαλά και γενικά σε πολυήμερα events, ειδικά προγράμματα με μουσική υπόκρουση - χαλί, για να υπάρχει μία όμορφη μουσική, αλλά χωρίς έντονες εξάρσεις.

Μία ακόμη απαραίτητη προσθήκη είναι τα φωτορρυθμικά. Με ένα μικρό επιπλέον κόστος, το πάρτυ, ή η εκδήλωση απογειώνεται, ειδικά αν είναι απογευματινό ή βραδινό, με την χρήση των επαγγελματικών φωτορρυθμικών μας. Αυτοστηριζόμενα, με πολλές διαφορετικές κεφαλές θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

Περισσότερα