Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α
Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α 1
Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α 2
Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α 3
Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α 4
Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α
350€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Παιχνίδι Surf Simulator Φ92α

Κανονική  πίστα ροντέο στο πάρτυ σας !!!
Ανεβείτε στο σερφ, προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία σας και... ας αρχίσει το κούνημα. Στη διάρκεια της δοκιμασίας η δυσκολία αυξάνει ... μέχρι τελικής πτώσης!!!!  Ένα υπέροχο παιχνίδι τύπου Λούνα Παρκ  που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ : αν χρησιμοποιηθεί για παιδιά, απαιτούνται δύο άτομα χειρισμού. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ήδη το ένα.

Στρογγυλή φουσκωτή αρένα (διάμετρος 6 μέτρα) και η ΥΨΙΣΤΗ δοκιμασία τύπου ροντέο ! Η ατίθαση σανίδα σερφ γλυστράει στα κύματα και εγγυάται οτι δεν θα μείνει κανένας όρθιος !


Θέλετε να δοκιμάσετε ? 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιώνΟπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα).