Ξύλινα σπιτάκια, περίπτερα και κιόσκια για εκθέσεις. Μπαλόνια σε κάθε μορφής διακόσμηση και ειδικές κατασκευές. Photobooths και θεατρικά σκηνικά. Κατασκευές on demand απο φελιζόλ και ξύλο. Επινοικίαση μεγάλων αντικειμένων για happenings. Ινδιάνικα τοτέμ, χριστουγεννιάτικες φάτνες, μεγάλα ξύλινα κουτιά, κάθε μορφής διακοσμητικές παραστάσεις και σπιτάκια. Αυτοφωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα ζωάκια. Δέντρα σε μοντέρνα ή παραδοσιακή γραμμή.
Στην προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε κάθε σας ανάγκη, για οποιοδήποτε αντικείμενο, τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε τα απαιτούμενα props ή μπορούμε να τα βρούμε για λογαριασμό σας. Βενετσιάνικες γόνδολες και κινέζικοι δράκοι. Διακοσμητικό τεράστιο συντριβάνι από μπαλόνια. Ινδιάνικη πιρόγα.
Αναλαμβάνουμε την διακόσμηση βιτρίνας εποχιακή ή μη με φωτισμούς, καπνογόνα, μπουρμπουλήθες και σχεδιασμό θεματικό, αναλόγως του θέματος. Αναλαμβάνουμε την μεταμόρφωση ενός χώρου με βάση το θέμα σας.
Παράλληλα, στα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ μπορείτε να επινοικιάσετε ομπρέλλες και τέντες ηλιοπροστασίας, cenetrpieces, παιδικά καθίσματα, χαλιά, μαξιλάρες, μικροαντικείμενα και κάθε μορφής κιόσκια για την δημιουργία αυτοσχέδιου μπαρ.  

Περισσότερα