Ταξινόμηση: 

Επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε τεχνητά παγοδρόμια και παγοτσουλήθρες για έναν και μοναδικό λόγο. Τα αληθινά, με πάγο, παγοδρόμιο απορροφούν τεράστιες ποσότητες ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα, μετα την λήξη της σαιζόν, να έρχεται στους υπεύθυνους του χώρου λογαριασμός ρεύματος ιδιαίτερα υψηλός. Επίσης, ο φυσικός πάγος χαράσσει εύκολα και πρέπει κάθε πρωι να πέφτει επάνω νερό προκειμένου να ξαναγίνεται λείος και ομοιόμορφος. 

Τα τεχνητά παγοδρόμια δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα φυσικά. Χρησιμοποιούνται κάθε εποχή του χρόνου, από ένα απλό παιδικό πάρτυ, μέχρι τον εξοπλισμό σχολικών κατασκηνώσεων, διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χωριού, το στήσιμο μιάς εταιρικής παιδικής εκδήλωσης, ενός θεματικού παρκου. Πάντα με την ενοικίαση παγοδρομίου υπολογίζεται και ένα εκπαιδευμένο άτομο χειρισμού. 

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε 200 παιχνίδια προς ενοικίαση, το κάθε ένα ξεχωριστά και προσεκτικά επιλεγμένο για να πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας ISO..  

Για τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χωριού, εταιρική παιδική εκδήλωση, σχολική γιορτή, χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ, εμπορικό κέντρο, χριστουγεννιάτικη αγορά, σε κάθε σημείο και με κάθε ευκαιρία, τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια είναι το Α και το Ω για την παιδική διασκέδαση. 

Σε εξωτερικούς χώρους τα σκήπτρα κρατά το παγοδρόμιο, οι πίστες πατινάζ, η χιονοτσουλήθρα. Παράλληλα, υπέροχα φουσκωτά χιονισμένα βουνά-τσουλήθρες και πολλά άλλα παιχνίδια μπορούν να δημιουργήσουν ένα παιδικό χώρο διασκέδασης πάνω από ένα στρέμμα. 

 

Περισσότερα