Φουσκομαχίες
550.00€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Φουσκομαχίες
Ένα νέο διασκεδαστικό και πρωτοποριακό παιχνίδι. Φορώντας την φουσκωτή μπάλα ως στολή, είσαι έτοιμος να δώσεις νέο νόημα σε αθλητικές δραστηριότητες που ήδη γνωρίζεις. Αλλά και σε νέα παιχνίδια που θα σε συναρπάσουν. Είσαι έτοιμος για την πιο διασκεδαστική σύγκρουση που έκανες ποτέ;

Πλησιάζει η ημέρα, που το παιδί σας έχει γενέθλια, και θέλετε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ, που θα του μείνει αξέχαστο; Θέλετε, να κρατήσετε απασχολημένα τα παιδιά που παρευρίσκονται στην γιορτή που διοργανώνετε, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλειά τους;

Οι Φουσκομαχίες είναι το κατάλληλο παιχνίδι, για να πραγματοποιήσει την επιθυμία σας! Η ομάδα μας, θα κάνει τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα παιδιά, να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γέλιου.

Πολλά παιχνίδια διασκέδασης, άθλησης και στρατηγικής :
Το Φουσκο-ποδόσφαιρο, συνδυάζει τα στοιχεία μερικών από τα διασημότερα αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το rugby και το dodgeball. Είναι ένα άθλημα, που ο αμυνόμενος το διασκεδάζει εξίσου με τον επιτιθέμενο!
Oι Φουσκοπαίχτες, μπορεί να είναι οποιασδήποτε ηλικίας, φυσικής κατάστασης, αθλητικών ικανοτήτων και σωματικής υποδομής. Είτε είστε παιδί, είτε… μεγάλο παιδί, σίγουρα θα το διασκεδάσετε, μιας και το κύριο συστατικό του είναι η διασκέδαση.

Οι Φουσκόμπαλες είναι εξίσου διασκεδαστικές, και χωρίς ποδοσφαιρική μπάλα. Υπάρχουν διάφορα ακόμα συναρπαστικά παιχνίδια, όπως το  «Μπόουλινγκ», «Ζόμπι», «Σούμο» . Θα σας βοηθήσει να τα ανακαλύψετε ο ανιματέρ που θα αναλάβει τη διασκέδασή σας.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ για 4 ώρες 550 ευρω (10 μπάλες -> 10 άτομα)