Φουσκωτός Ταύρος Φ92
350.00€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Φουσκωτός Ταύρος Φ92
Κανονική  πίστα ροντέο στο πάρτυ σας !!! Ανεβείτε στην πλάτη του ταύρου, κρατηθείτε από τα σχοινιά και... ας αρχίσει το κούνημα. Στη διάρκεια της δοκιμασίας η δυσκολία αυξάνει ... μέχρι τελικής πτώσης!!!!  Ένα υπέροχο παιχνίδι τύπου Λούνα Παρκ  που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους σας ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ : ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ χειρισμού για 3 ώρες.

Στρογγυλή φουσκωτή αρένα (διάμετρος 6 μέτρα) και η ΥΨΙΣΤΗ δοκιμασία τύπου ροντέο ! Ο μηχανικός ταύρος εγγυάται οτι δεν θα μείνει κανένας όρθιος ! Ταύρος μεν φουσκωτό παιχνίδι δε! Ασφαλής πτώση, αλλά προτείνεται για μεγαλύτερα παιδιά, και γιατί όχι και για ενήλικες!

Θέλετε να δοκιμάσετε ?
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)

ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιώνΟπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ...