Κεράσματα, γλυκά, αναψυκτικά, candy bar, μαλλι γριάς, παγωτό, προφιτερόλ, συντριβάνι σοκολάτας, ατομικά μπισκότα, γλειφιτζούρια...
Hχητικές εγκαταστάσεις με ντισκ τζόκευ, κιόσκια ηλιοπροστασίας, παιδικά επιπλάκια και τέντες...
Kαι φυσικά, την πλήρη απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια του event. Ανιματέρ ειδικά για Βάπτιση; Ναι !
Και όχι μόνο!! Επιλέξτε επίσης: Φουσκωτά Παιχνίδια, Παιχνίδια Δράσης, Παιχνίδια Αθλητικού περιοχομένου, αλλά και πρωτότυπες ιδέες, μοναδικής διασκέδασης των μικρών φίλων, όπως Τρενάκια, Πίστες Roller, Extreme Games...και εντυπωσιάστε! 
Τα προγράμματα απασχόλησης παιδιών σε μία δεξίωση βάπτισης ή γάμου, διαφέρουν από τα πιο γνωστά προγράμματα για παιδικό πάρτυ, παιδική εταιρική εκδήλωση, σχολικό αποκριάτικο χορό κλπ. Η διαφοροποίησή τους έγκειται στο οτι σε μία βάπτιση ή γάμο, τα παιδιά είναι πολλών διαφορετικών ηλικιών και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους ! Ετσι, η πρώτη και κύρια υποχρέωση του ανιματέρ είναι η ομαδοποίηση των μικρώμν καλεσμένων σε μία μεγάλη παρέα.
Οι ανιματέρ βάπτισης (αγόρια ή κορίτσια δεν έχει σημασία), μπορούν αν θέλετε, αρχικά να μοιράσουν τις παιδικές μπομπονιέρες, ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν την παρουσία τους πριν την έναρξη του προγράμματος. 
Όταν πλέον το φαγητό έχει τελειώσει και τα παιδιά έχουν μαζευτεί, γίνεται η πλήρης γνωριμία. Οι ανιματέρ θα φροντίσουν ώστε τα μεγαλύτερα παιδιά να "αναλάβουν" κατά κάποιον τρόπο τα μικρότερα, ώστε η παρουσία των μικροτέρων να μην είναι δυσάρεστη για τα μεγαλύτερα παιδιά. Μην ξεχνάτε οτι τα παιχνίδια που είναι ενδιαφέροντ;α για ένα 8χρονο αγοράκι, αφήνουν παντελώς αδιάφορο ένα 3χρονο κοριτσάκι και το αντίθετο... 
Επιλέξτε τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ με τους καταπληκτικούς εξειδικευμένους Ανιματέρ για Βάπτιση και ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας ! 

Περισσότερα