Ταξινόμηση: 

Είτε πρόκειται για διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χωριού, είτε για εταιρική παιδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, τα χριστουγεννιάτικα θεάματα είναι απολύτως απαραίτητα. Διαφορετικά σε κάθε περίσταση, διαμορφώνουν ένα σημείο αναφοράς του κοινού και προσελκύουν θεατές. 

Στη διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χωριού, ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα πράγματα που πρέπει να έχουμε, συμπληρώνουμε με πανέμορφα  διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, ξύλινα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, φάτνη, έλκηθρα, θρόνο Αγιου Βασίλη κλπ. Σε όποια περίπτωση χρειάζεται, φροντίζουμε να υπάρχει το κεντρικό stage. Λίγο υπερυψωμένο, με ανεξάρτητη ηχητική εγκατάσταση και όμορφο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, φιλοξενεί όλων των ειδών τα χριστουγεννιάτικα θεάματα και shows. Χριστουγεννιάτικα θεατρικά δρώμενα, παρέλαση μασκώτ, ζογκλέρ, μάγο, ακροβάτες, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, bubble show, καθώς και διαδραστικά παιχνίδια με το κοινό όπως so you think you can dance, your face sounds familiar και πολλά άλλα. Όλα τα χριστουγεννιάτικα θεάματα, θεατρικά δρώμενα, happenings και shows έχουν το πολύ 30λεπτη διάρκεια γιατι δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι το κοινό είναι όρθιο και δεν θέλουμε να το κουράσουμε.

Στην περίπτωση εταιρικής παιδικής χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλήθος θεαμάτων. Και πάλι πληρούνται οι βασικές συνθήκες (ήχος, φωτισμός, stage) αλλά τώρα περισσότερο επιλέγουμε τα διαδραστικά παιχνίδια, γιατί τα παρόντα παιδιά είναι συγκεκριμένα, και λιγότερο τα θεάματα. Σε κάθε event τα θεατρικά δρώμενα, οι μικρές δηλαδή θεατρικές παραστάσεις ενθουσιάζουν τα παιδιά γιατί είναι χιουμοριστικές, απαιτούν την συμμετοχή τους και τέλος έχουν όμορφα σκηνικά και κουστούμια.

Περισσότερα