Ταξινόμηση: 

Διατίθενται σε πολλά χρώματα και μεγέθη με μία ή δύο πόρτες, με παράθυρα ή τοίχους συμπαγείς με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις. Με πάσο σε στυλ περίπτερου ώστε οι έμποροι να τοποθετούν τα προιόντα τους. Με παιδικά έπιπλα και παράθυρα ώστε τα παιδάκια να βρίσκονται μέσα και οι γονείς απ έξω να τα παρακολουθούν. Με πόρτα που αφαιρείται εντελώς και το βράδυ ξανατοποθετείται, ώστε το σπιτάκι να λειτουργεί σαν έκθεση. Τα χρώματα είναι συνήθως φυσικό χρώμα ξύλου, πράσινο, κόκκινο ή καφέ, αν και μπορούμε να τα βάψουμε με το χρώμα της επιλογής σας.

Το σημείο τοποθέτησης δεν πρέπει να έχει κλίση. Καλό θα είναι κοντά να υπάρχει σημείο ηλεκτροδότησης γιατί τα σπιτάκια μας παραδίδονται με πολύμπριζο και εσωτερικό φωτισμό. Αν επιθυμείτε, μπορούν να είναι και πλήρως εξοπλισμένα και να έχουν εσωτερική και εξωτερική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Ανάλογα με την χρήση που θέλετε, φροντίζουμε να έχουν και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Πολυθρόνα και τζάκι αν πρόκειται για σπιτάκια Άγιου Βασίλη, παιδικά επιπλάκια αν πρόκειται για εργαστήρια, πάγκο και μεγάλο καθρέφτη με φωτάκια για face painting, μαξιλάρες για παραμύθια και κουκλοθέατρο κλπ. Αν το θέλετε για περίπτερο πώλησης προιόντων, τοποθετείται πάγκος ή ραφιέρα και διακόσμηση πίσω τοίχου με χριστουγεννιάτικη παράσταση 2Χ2.

Τα μεγέθη είναι 2.30 Χ 2.30 2.50 Χ 2.50 και μεγαλύτερα. Δυνατότητα να ενωθούν δύο σπιτάκια για να γίνει ένα μεγάλο διαμπερές διπλό σπιτάκι. Ιδανικό για escape room σε παιδικά πάρτυ.  Διατίθενται προς ενοικίαση σε δήμους, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχειακές μονάδες, ιδρύματα κλπ..

Περισσότερα