Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ αναλαμβάνουμε ο,τι χρειάζεστε (και ο,τι δεν ξέρετε ακόμη οτι χρειάζεστε) για αυτήν την σημαντική ημέρα. Διακόσμηση της εκκλησίας, διακόσμηση του εξωτερικού χώρου, διακόσμηση της δεξίωσης, διακόσμηση των τραπεζιών. 

Κεράσματα, γλυκά, αναψυκτικά, candy bar, μαλλι γριάς, παγωτό, προφιτερόλ, συντριβάνι σοκολάτας, ατομικά μπισκότα, γλειφιτζούρια, όλα στο σχήμα του θέματος..

Ηχητικές εγκαταστάσεις με ντισκ τζόκευ, κιόσκια ηλιοπροστασίας, παιδικά επιπλάκια και τέντες...

Kαι φυσικά, την πλήρη απασχόληση των παιδιών κατά τη διάρκεια του event. Τα προγράμματα απασχόλησης παιδιών σε μία δεξίωση βάπτισης ή γάμου, διαφέρουν από τα πιο γνωστά προγράμματα για παιδικό πάρτυ, παιδική εταιρική εκδήλωση, σχολικό αποκριάτικο χορό κλπ. Η διαφοροποίησή τους έγκειται στο οτι σε μία βάπτιση ή γάμο, τα παιδιά είναι πολλών διαφορετικών ηλικιών και δεν γνωρίζονται μεταξύ τους ! Ετσι, η πρώτη και κύρια υποχρέωση του ανιματέρ είναι η ομαδοποίηση των μικρών καλεσμένων σε μία μεγάλη παρέα.

Οι ανιματέρ βάπτισης (αγόρια ή κορίτσια δεν έχει σημασία), μπορούν αν θέλετε, αρχικά να μοιράσουν τις παιδικές μπομπονιέρες, ώστε τα παιδιά να αντιληφθούν την παρουσία τους πριν την έναρξη του προγράμματος.

Περισσότερα