Ο στολισμός βάπτισης, πάντα είναι θεματικός και διαχωρίζεται σε διακόσμηση εκκλησίας και δεξίωσης. Στην εκκλησία η διακόσμηση πρέπει να είναι γρήγορη κι εντυπωσιακή, γιατί συνήθως τα μυστήρια διαδέχονται το ένα το άλλο και ο χρόνος προετοιμασίας είναι μικρός. Ετσι, στην εκκλησία δεν συνηθίζονται μεγάλες εντυπωσιακές κατασκευές. Τα ράννερς, τα μπαλόνια, κλουβάκια, διακοσμητικά αντικείμενα, σκαλιέρες είναι τα είδη που ενδείκνυνται.

Αντίθετα, στον χώρο της δεξίωσης μπορούμε να ασχοληθούμε με λεπτομέρεια και σχολαστικότητα, με κομψά ράννερς κι εντυπωσιακά centerpieces, candybar, photobooths ή όμορφες γωνίες για το βιβλίο των ευχών. 

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε ήδη πάνω από 60 μεγάλα διακοσμητικά αντικείμενα ειδικά για βαπτίσεις, όπως το Τσαγιερό της Αλίκης, ο Πύργος της Ραπουνζέλ, το σπιτάκι των Στρουμφ και πολλά άλλα...Θα χαρούμε να κατασκευάσουμε κι ένα ειδικά για εσάς.

Δώστε μας το θέμα της βάπτισής σας, επιλέξτε τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ με τους καταπληκτικούς διακοσμητές τους και ενθουσιάστε τους καλεσμένους σας ! 

Περισσότερα