Φουσκωτό Παιχνίδι Τροπική Παραλία Φ10
Φουσκωτό Παιχνίδι Τροπική Παραλία Φ10
180€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Παιχνίδι Τροπική Παραλία Φ10

Καλοκαιρινό φουσκωτό παιχνίδι τραμπολίνο, από τα πιο δημοφιλή φουσκωτά παιχνίδια μας, με πολλές δραστηριότητες. Εντυπωσιακά χρώματα και φουσκωτά εμπόδια στο εσωτερικό, που επιτρέπουν να παιχτεί και κρυφτό μέσα στο φουσκωτό !! Ιδανικό για παραθαλάσσια beach-party, κήπους και γκαζόν.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 4 Χ 4,5 Χ 3,5 (ύψος)Ιδανικό για πάρτυ με καλοκαιρινό θέμα σε παραλίες αλλά και σε πισίνες.

Τραμπολίνο με εμπόδια για τρελό ξεφάντωμα !!!

Τέλεια ιδέα για τη δεξίωση της βάπτισής σας !!!!

Ειδικά για την κατηγορία ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, η μίνιμουμ χρέωση είναι 200 ευρω. Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν κάποιο απο τα παιχνίδια μας κάτω των 200 ευρω, πρέπει να το συνδυάσετε και με κάτι ακόμα (ίσως με μία πινιάτα, ή μία τέντα ηλιοπροστασίας, ή ένα μαλλί γριάς, ή ακόμη με τα παιδικά επιπλάκια μας τύπου ΙΚΕΑ ? (έως 30 παιδάκια) - Σ αυτή την περίπτωση, θα σας τα χρεώσουμε από 120  ->  80 ευρώ !


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιών. Οπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


Θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι τιμές μας αφορούν 5ωρη ενοικίαση εντός Αθήνας ή Πειραιά. Σε περίπτωση περισσοτέρων ωρών ή διαφορετικής περιοχής, ενδεχομένως να υπάρξει μικρή επιβάρυνση στην τιμή.