Φουσκωτό Παιχνίδι Ινδιάνικο Χωριό Φ80
400.00€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Φουσκωτό Παιχνίδι  Ινδιάνικο Χωριό Φ80
Δύο φουσκωτά παιχνίδια που ενώνονται και δημιουργούν μια δραστήρια φουσκωτή διαδρομή για τρελό κέφι !! Ενα υπέροχο περιπετειώδες φουσκωτό πολυπαιχνίδι, για ηλικίες από 4 έως και 14 !


ΠΡΟΣΦΟΡΑ : περιηγηθείτε στις επιλογές Ινδιάνικης παιδικής τραπεζαρίας, με σκηνές teepees και κερδίστε το πλήρες setup, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ !
Ενα τεράστιο φουσκωτό 16μ (μήκος) Χ 4μ (πλάτος) Χ 3.60μ (ύψος) με παιχνίδια, τραμπολίνο, εμπόδια και τσουλήθρα.
Αποτελείται από ΔΥΟ μικρότερα φουσκωτά που ενώνονται.
Επινοικιάζονται αν θέλετε ΚΑΙ ξεχωριστά.
Οι διαστάσεις των μικρότερων είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ήμισυ, δηλ : 8μ (μήκος) Χ 4μ (πλάτος) Χ 3.60 (ύψος), με  250 ευρώ α/τεμάχιο
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)
 Όμορφη πινελιά για παιδικό πάρτυ και βάπτιση
ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιώνΟπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα).
 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ...