Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13 1
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13 2
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13 3
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13 4
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13 5
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13 6
Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13
240€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Φουσκωτό Παιχνίδι Αγρόκτημα Φ13

Τεράστιο φουσκωτό παιχνίδι με πολλές δραστηριότητες, κρυφές τσουλήθρες και εμπόδια για απίθανη διασκέδαση !!!Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες παιδιών και ιδανική επιλογή για σχολικές εκδηλώσεις και βαφτίσεις.

Ένα πραγματικό αγρόκτημα 36 τετραγωνικών μέτρων με φουσκωτά ζωάκια, τρακτέρ κλπ. Ιδανικό για μικρά παιδιά, συνδυάζει όλες τις δραστηριότητες που μπορεί να έχει ένα φουσκωτό. Τραμπολίνο, hide and seak, σάκοι, εμπόδια και πολλά άλλα !!


Με μία μόνο είσοδο κι έξοδο (ουράνιο τόξο), και υψηλή περίφραξη, προσφέρει πολλές ώρες διασκέδασης!!


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : 6 μ Χ 6 μ Χ 3 μ. ύψος


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !!  Με την επιλογή ενός φουσκωτού άνω των 250 ευρω, παίρνετε εντελώς δωρεάν και τα παιδικά επιπλάκια τύπου ΙΚΕΑ (30 παιδάκια)


ΠΡΟΣΟΧΗ :  Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ ΔΕΝ αναλαμβάνουν την ευθύνη για πιθανό τραυματισμό, εφόσον δεν υπάρχει άτομο για την επίβλεψη κι επιτήρηση των παιδιώνΟπως όλα τα φουσκωτά (και όχι μόνον) παιχνίδια, σε κάθε παιδότοπο πρέπει να υπάρχει άτομο επιτήρησης. Αν δεν μπορείτε να αναλάβετε μόνοι σας την επίβλεψη των παιδιών, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ κάποιος ανιματέρ γι αυτήν ειδικά την δουλειά, με κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες (και 15 ευρώ για κάθε επιπλέον ώρα). 


ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ...