Τα έπιπλα candy bar μπορεί να είναι ένα vintage καρότσι, μία παλιά βιβλιοθήκη, ένα backdrop με βάση, ένα παραδοσιακό κόκκινο ριγέ κιόσκι, μία ρομαντική ξύλινη σύνθεση με ινδιάνικες σκηνές και μπορεί να στολισθεί με λουλούδια, κλουβιά, υφάσματα, ράνερ ή και με κάποιο backdrop με όποια εικόνα επιθυμείτε. Τα έπιπλα candy bar διαθέτουν ροδάκια και μπορεί να αποτελούνται από ένα έως και έξι τεμάχια, ώστε να συνθέσετε την εικόνα ανάλογα με τον υπάρχοντα χώρο.

Μία εναλλακτική ιδέα είναι να έρθουμε στον χώρο σας και να μετατρέψουμε το δικό σας τραπέζι σε ένα υπέροχα διακοσμημένο έπιπλο κατάλληλο για candy bar. Επιλέξτε το χρώμα της επιλογής σας και το είδος της διακόσμησης κι αφήστε τα όλα επάνω μας. Αν πρόκειται για εξωτερικό χώρο, προσφέρουμε το έπιπλο candy bar με μία τέντα ηλιοπροστασίας, ώστε να αισθάνονται άνετα οι καλεσμένοι σας. Τα έπιπλα που διαθέτουμε είναι δικής μας κατασκευής, ενοικιάζονται με την ημέρα και μπορούν να βαφτούν στις αποχρώσεις της επιλογής σας.

Τολμήστε την χρήση μπαλονιών για την διακόσμηση του candy bar. Μία όμορφη αψίδα από μπαλόνια τύπου organics, μία σύνθεση από μπαλόνια, έστω κι ένα μπουκέτο, θα δώσει μία άλλη όψη. Αν το θέμα του event σας είναι καθαρά παιδικό, όπως ζωάκια, παραμύθια, πριγκίπισσα, διαστημάνθρωποι, ινδιάνοι κλπ, ζητείστε μας τον κατάλογο με τις διακοσμητικές φιγούρες (καρτούν από γνωστά παιδικά παραμύθια και ταινίες), που θα μετατρέψουν το candy bar σας στην δική σας προσωπική δημιουργία !

Περισσότερα