Ταξινόμηση: 

Αν η διάσταση του χώρου σας το επιτρέπει, μπορούμε να εμπλουτίσουμε την όλη σύνθεση με χριστουγεννιάτικο δέντρο, ξύλινα διακοσμητικά σπιτάκια, μολυβένια στρατιωτάκια, τάρανδους, ελάφια σε φυσικό μέγεθος, τεράστιους κύβους παιχνιδιών και πολλά άλλα.

Η εμφάνιση του σωστού Άγιου Βασίλη συμπεριλαμβάνει μία βαριά και χοντρή στολή, ένθετη κοιλιά, γάντια, σκούφο, περούκα και μούσι, γυαλιά, κουδούνα, σάκκο και μπότες. Όλα αυτά καθιστούν την εμφάνιση του Άγιου Βασίλη αρκετά επίπονη και απαιτούνται διαλείμματα για ξεκούραση. Γι αυτό και, όταν το event ξεπερνάει τις 8 ώρες, έχουμε δύο άτομα που ανταλλάσουν βάρδιες. Η ίδια πλούσια εμφάνιση έρχεται στο χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτυ σας, στην εταιρική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ή στην προωθητική ενέργεια του καταστήματός σας.

Αν πρόκειται να μοιράσετε δώρα κι έχετε πολλά παιδάκια ή μία ροή κόσμου non stop, όπως στην υποδοχή ενός εμπορικού κέντρου ή σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, καλό είναι μαζί με τον Άγιο Βασίλη να υπάρχει και μία βοηθός, ώστε να εξυπηρετεί και με τα δώρα, αλλά και με τα μικρότερα παιδάκια που ίσως δεν είναι εξοικειωμένα με μία τόσο επιβλητική φιγούρα. 

Και μία έκπληξη : Αν έχετε επιλέξει να κάνετε το παιδικό πάρτυ σας μέσα στην χριστουγεννιάτικη περίοδο, και η διάρκεια παρουσίας του ανιματέρ ξεπερνάει τις 2.5 ώρες (μίνιμουμ), μπορείτε να έχετε και την εμφάνιση του Άγιου Βασίλη ( ο ίδιος ανιματέρ αλλάζει στολή), εντελώς δωρεάν, για να μοιράσετε τα δωράκια στα παιδιά και να τους πείσετε οτι ο Αγιος Βασίλης... Ναι ! Υπάρχει !    

Περισσότερα