100 ιδέες για πάρτυ σε θάλασσα
100 ιδέες για πάρτυ σε θάλασσα
Πάρτυ δίπλα στη θάλασσα ? Υπέροχη ιδέα !! Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε 30 διαφορετικά παιχνίδια, διακοσμητικές ιδέες, φουσκωτά αντικείμενα, τέντες ηλιοπροστασίας, παιδικά επιπλάκια, ινδιάνικα teepees, όλα έτοιμα να εξυπηρετήσουν ανάγκες για πάρτυ θαλασσινά !

Δεν θέλετε κάτι οργανωμένο ?
Κανένα πρόβλημα : Δείτε τί πρέπει να προσέξετε και πώς να οργανωθείτε :
Πρώτα πρώτα, μην ξεχνάμε το βασικό θέμα του ήλιου ! Απαραίτητη προϋπόθεση : Η ΣΚΙΑ ! Βρείτε ένα σκιερό σημείο, κάτω από δέντρα η νοικιάστε μία ομπρέλλα. Μην αμελήσετε το θέμα αυτό για τα παιδιά, ακόμη κι αν οι γονείς και το φαγητό θα γίνει σε άλλο σημείο.

Εκτός κι αν διαθέτετε κολυμβητικές δεινές ικανότητες, καλό είναι να προσλάβετε έναν ναυαγοσώστη ειδικά για το πάρτυ σας. δεν είναι μεγάλο το κόστος και θα έχετε το κεφάλι σας απολύτως ήσυχο. Πάντως, με ναυαγοσώστη ή χωρίς, πολλά παιχνίδια θα γίνουν μέσα στη θάλασσα, αλλά και ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΞΩ!

Μπορείτε να επινοικιάσετε τέτοια παιχνίδια αλλά έχει μεγάλη πλάκα αν τα ετοιμάσετε μόνοι σας. Δεν απαιτούνται περίεργα υλικά, δεν απαιτούνται περίτεχνες προετοιμασίες. παιχνίδια ευστοχίας, ταχύτητας και ομαδοποίησης είναι ο τριπλός μυστικός συνδυασμός.
     
Μην ξεχνάτε οτι η ηλικία διαφοροποιεί και τα παιχνίδια, αν έχετε καλεσμένα ΚΑΙ πολύ μικρά παιδάκια, τοποθετείστε κάτω απ την τέντα που θα έχετε (μην το ξεχάσετε, ε?) κουβαδάκια, φτυαράκια, μίνι φουσκωτό σκάμμα για τα μικρά μικρά παιδάκια.

  
Τα παιδάκια οταν αρχίσουν να έρχονται θα μαγευτούν από ένα όμορφο σημείο με παιχνίδια θαλάσσης και πιστέψτε μας, θα χρησιμοποιηθούν ΟΛΑ.
Είδατε ? πανεύκολο ! Καλή διάθεση να υπάρχει και λίιιιιγος χρόνος. Αν δεν τον διαθέτετε όμως, ή αν δεν θέλετε εκείνη την μέρα να τρέχετε κάτω απ τον ήλιο φροντίζοντας για τα πάντα, εμπιστευτείτε τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ και απολαύστε το πάρτυ σας στη θάλασσα σαν καλεσμένη !!