Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες
Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες 1
Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες 2
Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες 3
Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες 4
Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες 5
Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες
170€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Ζωγραφική σε προσχεδιασμένες κούπες


Εξαιρετική ιδέα για θεματικά πάρτυ !!! Τα παιδιά ζωγραφίζουν τις κούπες που θα πάρουν δώρο ,οι οποίες έχουν το σχέδιο του πάρτυ σας...

 

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΥΠΕΣ


Σε μία παιδική εκδήλωση ή πάρτυ,  τα εργαστήρια μπορούν να λειτουργήσουν και σε θεματικά γκρουπ ούτως ώστε να ενδιαφέρουν και τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα παιδιά (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)


Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) Απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80-120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) – διαφορετικά θα πρέπει να μας προμηθεύσετε με ένα μεγάλο τραπέζι πάγκο. (2) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με ανεξίτηλα χρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μίας χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν. ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ? Ζωγραφική σε κούπες, λοιπόν . . . Απευθύνεται σε παιδιά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νηπιαγωγείου και, επειδή η πρώτη ύλη είναι σχετικά ακριβή, το κάθε παιδάκι θα πραγματοποιήσει μόνο ένα έργο.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά € 170 Δυο άτομα για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά € 230


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια του προγράμματος ζητώντας απο τους ανιματέρ μας να παραμείνουν, με παιχνίδια και διαγωνισμούς (υπολογίζοντας € 25 α/άτομο α/ώρα)


    


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 20% !! Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το «έργο» τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας !!