Ζωγραφική σε καπελάκια
Ζωγραφική σε καπελάκια 1
Ζωγραφική σε καπελάκια 2
Ζωγραφική σε καπελάκια 3
Ζωγραφική σε καπελάκια 4
Ζωγραφική σε καπελάκια 5
Ζωγραφική σε καπελάκια 6
Ζωγραφική σε καπελάκια
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Ζωγραφική σε καπελάκια

Τέλεια ιδέα για δωράκι! Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

Τα παιδιά ζωγραφίζουν το δωράκι-καπελάκι τους !!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ!! Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) Απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80-120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) – διαφορετικά θα πρέπει να μας προμηθεύσετε με ένα μεγάλο τραπέζι πάγκο. (2) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με ανεξίτηλα χρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μίας χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν.


ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ? , λοιπόν . . . Απευθύνεται σε παιδιά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νηπιαγωγείου και, επειδή η πρώτη ύλη (μπλουζάκια, παιδικές τσάντες ή καπελάκια) είναι σχετικά ακριβή, το κάθε παιδάκι θα πραγματοποιήσει μόνο ένα έργο, έτσι, η διάρκεια του εργαστηρίου αυτού δεν είναι πάνω από 40 λεπτά, γι αυτό συνδυάζουμε αυτό το εργαστήριο και με απλή ζωγραφική προκειμένου να συμπληρωθεί 1 ώρα.. .


ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ώρα -> υλικά για 15 παιδιά - παρουσιάζεται από ένα άτομο (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την αναλυτική περιγραφή)


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά € 120 Δυο άτομα  για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά € 170


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια του προγράμματος ζητώντας απο τους ανιματέρ μας να παραμείνουν, με παιχνίδια και διαγωνισμούς (υπολογίζοντας € 25 α/άτομο α/ώρα)


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 20% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ