Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 1
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 2
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 3
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 4
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 5
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 6
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες 7
Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Ζωγραφική σε υφασμάτινες τσάντες

Τέλειο δώρο για τους μικρούς καλεσμένους σας και ταυτόχρονα δημιουργική απασχόληση στο πάρτυ σας.

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) Απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80-120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) – διαφορετικά θα πρέπει να μας προμηθεύσετε με ένα μεγάλο τραπέζι πάγκο. (2) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με ανεξίτηλα χρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μίας χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ 1 ώρα -> υλικά για 15 παιδιά - παρουσιάζεται από ένα άτομο (για περισσότερες πληροφορίες δείτε την αναλυτική περιγραφή)


ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ? Ζωγραφική σε τσαντάκια, λοιπόν . . . Απευθύνεται σε παιδιά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ νηπιαγωγείου και, επειδή η πρώτη ύλη (μπλουζάκια, παιδικές τσάντες ή καπελάκια) είναι σχετικά ακριβή, το κάθε παιδάκι θα πραγματοποιήσει μόνο ένα έργο, έτσι, η διάρκεια του εργαστηρίου αυτού δεν είναι πάνω από 40 λεπτά, γι αυτό συνδυάζουμε αυτό το εργαστήριο και με απλή ζωγραφική προκειμένου να συμπληρωθεί 1 ώρα.. .


Μπορείτε να επιλέξετε από τα έτοιμα προσχεδιασμένα σχέδια (σε τσαντάκια μικρά  0,20Χ0,20) ή ελεύθερη ζωγραφική με την βοήθειά μας σε πάνινες τσάντες. Η τιμή είναι η ίδια.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά € 120 Δυο άτομα για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά € 170


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια του προγράμματος ζητώντας απο τους ανιματέρ μας να παραμείνουν, με παιχνίδια και διαγωνισμούς (υπολογίζοντας € 25 α/άτομο α/ώρα)


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 20% !! Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !! Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ