Ζωάκια από καλτσάκια
Ζωάκια από καλτσάκια 1
Ζωάκια από καλτσάκια 2
Ζωάκια από καλτσάκια 3
Ζωάκια από καλτσάκια 4
Ζωάκια από καλτσάκια 5
Ζωάκια από καλτσάκια 6
Ζωάκια από καλτσάκια 7
Ζωάκια από καλτσάκια
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Ζωάκια από καλτσάκια

Τα παιδιά φτιάχνουν καλτσοζωάκια , περνάνε υπέροχα και παίρνουν και δωράκι !!!
Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ !! Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 χρονών. (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών


Ενα άτομο  για 1 ώρα και υλικά για 15 παιδιά € 120 (συμπεριλαμβάνονται άσπρα μονόχρωμα καλτσάκια – αν επιθυμείτε πολύχρωμα αυξάνει η τιμή κατά 1 ευρω α/παιδάκι) Δυο άτομα  για 1 ώρα και υλικά για 30 παιδιά € 180


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ οτι μπορείτε να επιμηκύνετε τη διάρκεια του προγράμματος ζητώντας απο τους ανιματέρ μας να παραμείνουν, με παιχνίδια και διαγωνισμούς (υπολογίζοντας € 25 α/άτομο α/ώρα)


ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ? Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με το πριγκιπικό κάστρο μας , με έκπτωση 30% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς ή ποπ κορν σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ