Η ιδιαιτερότητα κάθε σημείου εξετάζεται προσεκτικά και προτείνουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεται προκειμένου να εντυπωσιασθούν οι περαστικοί και οι επισκέπτες σας. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην είσοδο κάθε χριστουγεννιάτικου χωριού, με τις τεράστιες αψίδες μας.  Στολισμένες με φωτάκια που τις κάνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακές τη νύχτα, και με το καλωσόρισμα που επιθυμείτε, σηματοδοτούν την είσοδο στο χριστουγεννιατικό σας χωριό.  Τα χρώματα των αψίδων, το ακριβές μήκος τους καθώς και το στυλ επιλέγεται με βάση τα σημεία που θα τοποθετηθούν.

Όλα τα ξύλινα σπιτάκια που βρίσκονται στο χωριό σας απαιτούν και αυτά, όμορφη διακόσμηση χριστουγεννιάτικη, κατάλληλη για εξωτερικό χώρο. Λαμπάκια, γιρλάντες, γκυ, παραστάσεις με ελαφάκια και καλλικαντζαράκια, ψεύτικο χιόνι, στολίδια, δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Και, αν το σημείο το επιτρέπει, τεράστιες φουσκωτές διακοσμήσεις με κόκκινα λαμπερά σπιτάκια ή λευκά ιγκλού που με το μέγεθός του και μόνο εντυπωσιάζουν και τα πιο απαιτητικά...μάτια. 

Φυσικά, το βασικό στοιχείο χριστουγεννιάτικης διακόσμησης εξωτερικού χώρου είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αφαιρετικό οικολογικό? Μεγάλο και πλούσιο? Vintage και διακριτικό? Μοντέρνο? Καρτούν? Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε ποικιλία δέντρων και στολιδιών, ώστε να βρείτε το χριστουγεννιάτικο δέντρο που σας ταιριάζει. 

 

Περισσότερα