Παράλληλα, ο εσωτερικός χώρος δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την δημιουργία μικρών, διακοσμημένων, όμορφων σημείων που σε εξωτερικό χώρο θα χαθούν. Στην κατηγορία αυτή θα δείτε επίσης και ιδέες και σκέψεις για την διακόσμηση χριστουγεννιάτικου μπουφέ, candy bar ή και των τραπεζιών σας.

Αντίθετα στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου, μπορείτε να δείτε τεράστια, εντυπωσιακά αντικείμενα που σε μία κλειστή αίθουσα απλά... δεν χωράνε !

Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, το κατ εξοχήν διακοσμητικό αντικείμενο της εποχής, φυσικά ταιριάζουν και εντός και εκτός, αλλά δεν είναι τα ίδια που χρησιμοποιούνται για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα εξωτερικού χώρου είναι μεγάλα σε μέγεθος με στολίδια που δεν είναι εύκολο να σπάσουν, με φωτάκια που πρέπει να αντέχουν στην βροχή και στον άνεμο. Φυσικά τοποθετούνται σε συγκεκριμένα σημεία, αφού ελεγχθούν από εμάς, και επιβεβαιώσουμε, ότι είναι ασφαλές το έδαφος.  Αντίθετα τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που προορίζονται για αίθουσες είναι πιο μικρά, με άλλης μορφής διακόσμηση και πολύ λεπτά φωτάκια led. 

Αν ο χώρος που έχετε επιλέξει για την διοργάνωση χριστουγεννιάτικου χωριού, χριστουγεννιάτικης αγοράς ή εταιρικής εκδήλωσης είναι εσωτερικός αλλά τεράστιος, θα αναγκασθείτε να περιηγηθείτε και στις δύο κατηγορίες μας, και ελπίζουμε οτι ο κόπος σας δεν θα πάει χαμένος !!

Περισσότερα