Φάτνες και ζαχαρόσπιτα σε μεσαία μεγέθη για να χωρούν σε βιτρίνα, διακοσμητικά σπιτάκια και μικρογραφίες από χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μικρά έλκηθρα, τάρανδοι, θρόνοι, καρτούν ξύλινοι πιγκουίνοι, μολυβένια στρατιωτάκια, τεράστια γλυφιτζούρια και αψίδες που αγκαλιάζουν ολη την βιτρίνα, θα σας καλύψουν 100%.

Παράλληλα με αυτά όμως, σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο και ανθρώπινης παρουσίας σε μορφή tableau vivant, ειδικά για τις δυνατές εμπορικές σας ημέρες. Ένας Άγιος Βασίλης που χαιρετάει τον κόσμο ΜΕΣΑ από την βιτρίνα, μία Αγιοβασιλίτσα που κάνει τις χριστουγεννιάτικες παραγγελίες της, δύο καλλικαντζαράκια που με αυτοσχέδια μουσικά όργανα παίζουν μουσική. Και αν ο χώρος σας το επιτρέπει και μία ζωντανή τριμελής μπάντα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες θα ήταν υπέροχη.

Τα μπαλόνια δεν προτείνονται σε πολυήμερα events, όμως η αλήθεια είναι οτι έστω και ένα μπαλόνι αλλάζει τελείως την συνολική εικόνα. Κάποια μπαλόνια λοιπόν, που μπορούμε να τα ανανεώνουμε ανα 4ήμερο, ενδεχομένως να δώσουν αυτό που χρειάζεστε σε μία κατά τα άλλα, απλή βιτρίνα καταστήματο;ς.

Τέλος, μην αγνοήσουμε και τον εξωτερικό χώρο - κι αυτός αποτελεί μέρος της συνολικής σας εικόνας. Αν έχετε μεγάλο εξωτερικό χώρο, υπάρχουν πλήθος διακοσμητικών προτάσεων, αλλά μία όμορφη ιδέα είναι και η διοργάνωση μικρού χριστουγεννιάτικου παιδότοπου για τα παιδιά των πελατών. Σίγουρα η απασχόληση των παιδιών θα προσελκύσει πολύ κόσμο. 

 

Περισσότερα