Οι χριστουγεννιάτικές μας στολές χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Οι χριστουγεννιάτικες στολές εντυπωσιασμού και οι χριστουγεννιάτικες στολές δράσης. Ποιά είναι η διαφορά: οι χριστουγεννιάτικες στολές εντυπωσιασμού είναι πανέμορφες, μεγάλες και ογκώδεις. Είναι οι γνωστές χριστουγεννιάτικες μασκότ.Χριστουγεννιάτικοι πιγκουίνοι, πολικές αρκούδες, τάρανδοι, χιονάνθρωποι, gingerbread μπισκοτάκια, και πολλές άλλες που εμφανίζονται για να σας βάλουμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Αυτές οι στολές όμως "δεν μιλάνε", "δεν βλέπουν καλά", δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εκτός απο το να ... υφίστανται! Είναι παραγεμισμένες με αφρολέξ, και το κεφάλι τους είναι τεράστιο. Ο ανιματέρ που τις φοράει αισθάνεται σαν να είναι μέσα σε στολή διαστημάνθρωπου.  Στην ίδια περίπου κατηγορία ανήκει και η επαγγελματική στολή του Άγιου Βασίλη.

Για την διασκέδαση και την απασχόληση των παιδιών όμως, σε κάθε μορφής χριστουγεννιάτικη εκδήλωση οι ανιματέρ μας πρέπει να μπορούν να χορέψουν, να τρέξουν, να αγκαλιάσουν, να τραγουδήσουν, να ζωγραφίσουν και να παίξουν ελεύθερα με τα παιδιά και αυτές οι περιπτώσεις ακριβως, είναι οι χριστουγεννιάτικες στολές δράσης.

Αγιοβασιλίτσες, καλλικαντζαράκια, ξωτικά, χριστουγεννιάτικοι νάνοι, βοηθοί του αη Βασίλη,  σας διασκεδάζουν χωρίς να φοβούνται αν θα τσαλακωθούν ή λερωθούν. Εξάλλου τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ διαθέτουμε πάνω από 180 στολές για την εξυπηρέτηση κάθε μορφής χριστουγεννιάτικου event.

 

Περισσότερα