Χάρτινα χωριουδάκια
Χάρτινα χωριουδάκια 1
Χάρτινα χωριουδάκια 2
Χάρτινα χωριουδάκια 3
Χάρτινα χωριουδάκια
80€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Χάρτινα χωριουδάκια

Σε μία εταιρική παιδική εκδήλωση ή πάρτυ,  τα  εργαστήρια μπορούν να λειτουργήσουν και σε θεματικά γκρουπ ούτως ώστε να ενδιαφέρουν και τα μεγαλύτερα αλλά και τα μικρότερα παιδιά (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ)

Για το συγκεκριμένο εργαστήριο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) αν ΔΕΝ έχετε κάποιο μεγάλο τραπέζι ή πάγκο, απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (€ 60~120 ευρώ αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (2) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με χρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν. ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Το κόστος ανέρχεται στο 1€ ανά παιδάκι ( Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται άτομο ) Ενδεικτικά για μία ώρα για 20 παιδιά μαζί με δικό μας άτομο, η τιμή ανέρχεται στα 80€ Για περισσότερα παιδιά απαιτείται  ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !!


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ


Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το «έργο» τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας !!