Βάψιμο αβγών
Βάψιμο αβγών 1
Βάψιμο αβγών 2
Βάψιμο αβγών 3
Βάψιμο αβγών 4
Βάψιμο αβγών 5
Βάψιμο αβγών 6
Βάψιμο αβγών 7
Βάψιμο αβγών
80€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Βάψιμο αβγών

Καταπληκτικό δημιουργικό εργαστήρι για παιδικές εκδηλώσεις και πάρτυ τις ημέρες του Πάσχα με κανονικά αβγά ή αβγά από φελιζόλ.

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΣΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΩΝ ΑΒΓΩΝ  !!


Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδάκια τουλάχιστον νηπιακής ηλικίας (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών)


ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ? Ενα εργαστήριο όπου τα παιδιά θα βάψουν αβγά ! Φελιζόλ ή αληθινά δεν έχει σημασία, αν και τα αληθινά πρέπει να είναι άσπρα και να τα έχετε  ΗΔΗ βράσει, εσείς.


Προτιμούμε τα αβγά από φελιζόλ για ευνόητους λόγους : το φελιζολένιο αβγό θα μείνει για πάντα και θα αποφύγουμε και τα σπασίματα των έργων μας (άρα κλάμα !) - παρόλα αυτά, αν θέλετε αληθινά αβγά, θα πρέπει να τα έχετε ήδη αγοράσει και βράσει εσείς.


ΚΟΣΤΗ + ΔΙΑΡΚΕΙΕΣ


1 ώρα - 1 άτομο - αβγά απο φελιζόλ + υλικά ζωγραφικής για 15 παιδιά - ευρώ 80


1 ώρα - 2 άτομα - αβγά απο φελιζόλ + υλικά ζωγραφικής για 30 παιδιά - ευρώ 100


ΠΡΟΣΟΧΗ : Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι δαχτυλομπογιές, λυωμένες κηρομπογιές και μαρκαδόροι - οι μαρκαδόροι που χρησιμοποιούνται είναι μαρκαδόροι Posca, ειδικοί μαρκαδόροι που ΔΕΝ ΞΕΒΑΦΟΥΝ. Αν τα παιδιά είναι πολύ μικρά, ζητείστε να σας φέρουμε απλούς washable μαρκαδόρους, αν και το αισθητικό αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο...


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ