Τσίρκο Μάτζικα

DSC_0266
Και, γι άλλη μια φορά, τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ βρήκαν τον τρόπο γιά κάτι πρωτότυπο ΚΑΙ μοναδικό, κατάλληλο και για παιδικά πάρτυ αλλά ΚΥΡΙΩΣ για βαπτίσεις, όπου τα παιδάκια είναι διαφόρων ηλικιών και (το . . .  μικρό μυστικό μας), πολλοί μεγάλοι κρυφοκοιτάζουν το πρόγραμμά μας !! 
Το “ΤσίρκοΜάτζικα” είναι ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα που διαρκεί 1, 1.50 ή 2 ώρες και παρουσιάζεται από ΔΥΟ άτομα . . 
Για την πρώτη μισή ώρα, η γλυκύτατη Μάτζικα φοράει μία ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΛΗ της επιλογής σας (έχουμε 30 για να επιλέξετε) και υποδέχεται τα παιδάκια στην δεξίωσή σας (ή το πάρτυ).
Μόλις ολοκληρωθεί η προσέλευση των παιδιών, ο “Τσίρκο Γκρίζους” εμφανίζεται και παρουσιάζει ένα υπερθέαμα για μικρούς αλλά ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, με πολλά ταχυδακτυλουργικά, παντομίμα, ζογκλερικά, αλλά ΚΑΙ διαδραστικά παιχνίδια με μουσική και χορό . . . Εν τω μεταξύ, η Μάτζικα, έχοντας ολοκληρώσει την υποδοχή,  επανεμφανίζεται με την στολή της και ολοκληρώνεται το ντουέτο με ζογκλερικά και διαγωνισμούς χορού (αφού η Μάτζικα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ χορεύτρια) . .
Μετά τη λήξη του ωριαίου προγράμματος, ο Τσίρκο κάνει απίστευτες μπαλονοκατασκευές σε όλα τα παιδιά ενώ η Μάτζικα κάνει face painting . . .
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2 ώρες -> 150 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται ΟΛΑ τα παραπάνω)
Το πρόγραμμα ΜΠΟΡΕΙ, αν επιθυμείτε, να λειτουργήσει ΚΑΙ μεμονωμένα για μία μόνο ώρα, στα 70 ευρώ !!

DSC_0270 (002) DSC_0247