Ταξινόμηση: 

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Θα πρέπει, σίγουρα θα πρέπει να έχουμε ΜΕΓΑΛΟ χώρο στη διάθεσή μας, το ιδανικό θα ήταν κήπος, γηπεδάκι 5Χ5 ή έστω πυλωτή. Μην κάψετε ένα τέτοιο θέμα στο σαλόνι του σπιτιού.  Μην φοβηθείτε τους εξωτερικούς χώρους :  Δ ε ί τ ε    σ τ ο    b l o g    μ α ς  πολλές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν πολύ !

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ΕΙΔΙΚΑ για spiderman, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση,αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα - όλα παρασκευασμένα σε κόκκινα χρώματα με μαύρες γραμμές, σε σχήματα του γνωστού ιστού αραχνης.  Φυσικά στα παιδικά πάρτυ την τιμητική τους έχουν το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν, αλλά θα φροντίσουμε την παρουσίασή τους να θυμίζει κι εδώ, ιστό αράχνης. Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes, συντριβάνι σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. 

Backdrop που απεικονίζει την πόλη του spiderman, cutout με το σώμα του και  διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας. Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Μεταμόρφωση των παιδιών σε super heroes με τις ειδικές μπέρτες μας.

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, φωτορρυθμικά, καπνογόνα, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. 

Τεράστια αρένα δοκιμασιών με φουσκωτό παρκούρ, παιχνίδια στίβου, τοξοβολία, αγώνες ταχύτητας θα ορίσουν το πρόγραμμα. Πύργοι αναρρίχησης, κυνήγι θησαυρού, τα παγωμένα αβγά αράχνης, διαγωνισμοί αντοχής, escape room βασισμένο στο λαβύρινθο της Αράχνης.

Ο ίδιος ο Spiderman θα διοργανώσει τα παιχνίδια δράσης αλλά και κάποια στιγμή, κατασκευή της απαίσιας γλίτσας, το μυστικό όπλο του γνωστού ήρωα. Το σπάσιμο της  ΠΙΝΙΑΤΑΣ θα αντικαταστήσει αν θέλετε τα αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ SPIDERMAN

Περισσότερα