Ταξινόμηση: 

Ονειρεμένη διακόσμηση, μπαλόνια, τούρτα νεράιδα, στολές, δωράκια, πινιάτα νεράιδα, candy bar, εργαστήρια, centerpieces, και ο,τι άλλο χρειαστείτε...Το παιδικό πάρτυ με θέμα τις νεράιδες και τις πριγκίπισσες, θα ξετρελλάνει τις μικρές καλεσμένες σας. Είναι μέσα στην μόδα και αν οργανωθεί σωστά, μπορεί να αποτελέσει το σημείο αναφοράς επιτυχημένου παιδικού πάρτυ για πολλά χρόνια !

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Σπίτι ? Σε κήπο? Σε κάποιο οργανωμένο παιδοτοπο ή πάρκο? Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, το θέμα σας μπορεί να λειτουργήσει και σε ένα κλειστό ημισκοτεινό χώρο, με πέπλα ροζ και άσπρα και πολλά φωτάκια, αλλά και σε έναν ανοικτό χώρο, με το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης !

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να ξεκινήσουμε την διοργάνωση ενός υπέροχου παιδικού πάρτυ ! Δ ε ί τ ε    σ τ ο    b l o g    μ α ς  πολλές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν πολύ!

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ειδικά για πάρτυ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ ΝΤΙΣΝΕΥ, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση, αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα - φυσικά την τιμητική τους έχουν ΠΑΝΤΑ το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν τα οποία παρουσιάζονται  σε ειδικά διακοσμημένα κιόσκια.  Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes όλα θεματικά, συντριβάνι ΛΕΥΚΗΣ σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. Η επιλογή της τούρτας, αν και δύσκολη υπόθεση γίνεται απλή και διασκεδαστική μέσα από την τεράστια ΘΕΜΑΤΙΚΗ ποικιλία μας. 

Η μεταμόρφωση ή έστω η διακόσμηση του χώρου σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί από πληθώρα αντικειμένων, όπως:  Κλουβάκια με λουλούδια και πεταλούδες, φαναράκια στολισμένα με φωτάκια, παιδικά επιπλάκια με χρυσά τραπεζομάντηλα.. Παράλληλα, backdrop με λουλούδια, cut out και  διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν τα κύρια σημεία αναφοράς του παιδικού σας πάρτυ. Η διακόσμηση θα ορίσει το στυλ του πάρτυ, αν θα είναι για ροζ πριγκίπισσα ή για την νεράιδα των λιβαδιών, αυτό να μην το ξεχάσετε !! Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, προβολείς και προτζέκτορας, φωτορρυθμικά, καπνογόνα, τεχνητό χιόνι, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. Παράλληλα, επινοικίαση έτοιμων παιδότοπων με παιχνίδια τύπου Gumboree για πολύ μικρά παιδάκια, αν έχετε.

Υπέροχα παιχνίδια μικρά και μεγάλα, αφήγηση παραμυθιού, φουσκωτά παιχνίδια, πύργοι αναρρίχησης, τραμπολίνο, μεταφερόμενα escape rooms, ηλεκτρονικά Virtual Reality με σάμπα, ζούμπα, disco προγράμματα, transformation kiosks με περούκες, αλλά και ολόκληρα μεταφερόμενα spa parlour.

Εξαιρετικές παιδαγωγοί με στολές νεράιδα, Πριγκίπισσα Σταχτοπούτα, Πριγκίπισσα Ωρόρα, Αλίκη και  θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο χορό του παλατιού, εργαστήρια και δημιουργική απασχόληση κατασκευής φτερών νεράιδας, υπέροχη ΠΙΝΙΑΤΑ, διαγωνισμοί master chef, καραόκε, διαγωνισμός χορού και πρόγραμμα your face sounds familiar,  τροχοί τύχης, face painting, μπαλονοκατασκευές και αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ κατάλληλο για μικρές πριγκίπισσες !

Περισσότερα