Ταξινόμηση: 

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Σπίτι? Σε κήπο? Σε κάποιο οργανωμένο παιδότοπο ή πάρκο? Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το θέμα σας μπορεί να λειτουργήσει και εσωτερικά και εξωτερικά.

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να ξεκινήσουμε την διοργάνωση ενός υπέροχου παιδικού πάρτυ !   Μέσα στο site μας, και συγκεκριμένα στο BLOG μας θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τα θεματικά πάρτυ,  που θα σας βοηθήσουν πολύ !

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ΕΙΔΙΚΑ για ΜΙΚΥ + ΜΙΝΥ αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση, αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα, όλα διακοσμημένα και παρασκευασμένα με καρτούν διάθεση. Φυσικά στην χώρα των καρτούν, την τιμητική τους έχουν το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν, τα οποία παρουσιάζονται σε κόκκινα ριγέ κιόσκια.  Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes, συντριβάνι σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας. Η επιλογή της τούρτας, αν και δύσκολη υπόθεση γίνεται απλή και διασκεδαστική μέσα από την τεράστια ΘΕΜΑΤΙΚΗ ποικιλία μας. Παντού κυριαρχούν τα μεγάλα μαύρα αυτάκια που αποτελούν σήμα κατατεθέν.

Η μεταμόρφωση ή έστω η διακόσμηση του χώρου σας, με διακοσμητικές αψίδες από μπαλόνια σε κόκκινο μαύρο άσπρο είναι σημαντική. Παράλληλα, backdrop και cut out Μίκυ Μίνυ και  διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας. Η διακόσμηση θα ορίσει το θέμα του πάρτυ, αυτό να μην το ξεχάσετε !! Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. Παράλληλα, επινοικίαση έτοιμων παιδότοπων με παιχνίδια τύπου Gumboree για πολύ μικρά παιδάκια. τρενάκι καρτούν και 3θέσιο καρουζέλ.

Υπέροχα παιχνίδια μικρά και μεγάλα, φουσκωτά παιχνίδια και πύργοι αναρρίχησης, τραμπολίνο, πλήρεις παιδότοποι, παιχνίδια παιδικής χαράς, φουσκωτά σπιτάκια, αμμοδόχοι, καραβάκια, κουκλοθέατρο και μαξιλαράκια για ξεκούραση. Ηλεκτρονικά Virtual Reality, ποδοσφαιράκια, mini golf, παιχνίδια τύπου Gymboree.

Εξαιρετικές παιδαγωγοί ΦΥΣΙΚΑ με αντίστοιχες στολές, καθώς και παρέλαση μασκώτ Μίκυ και Μίνυ, παιχνίδια, μουσική χορός, εργαστήρια και δημιουργική απασχόληση, υπέροχη ΠΙΝΙΑΤΑ, και αφήγηση παραμυθιού, face painting, μπαλονοκατασκευές και αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΙΚΥ ΚΑΙ ΜΙΝΥ !

Περισσότερα