Ταξινόμηση: 

Η κατασκευή επίσης μεγάλων Lego από χαρτόνια και κάππα λάιν, βοηθάει ώστε το πάρτυ σας να αποτελέσει το σημείο αναφοράς επιτυχημένου παιδικού πάρτυ για πολλά χρόνια !

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Σπίτι? Σε κήπο? Σε κάποιο οργανωμένο παιδότοπο ή πάρκο? Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, το θέμα σας μπορεί να λειτουργήσει και σε ένα κλειστό χώρο, με διακόσμηση και πολλά φωτάκια, αλλά και σε έναν ανοικτό χώρο !

Τα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να ξεκινήσουμε την διοργάνωση ενός υπέροχου παιδικού πάρτυ !

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ειδικά για πάρτυ LEGO, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση,αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα - φυσικά την τιμητική τους έχουν ΠΑΝΤΑ το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν τα οποία παρουσιάζονται  σε ειδικά διακοσμημένα κιόσκια.  Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes όλα θεματικά, ζελεδάκια σε σχήμα lego, συντριβάνι ΛΕΥΚΗΣ σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. Η επιλογή τούρτας, είναι μονόδρομος. Τουβλάκι ή κατασκευή Lego !

Η μεταμόρφωση ή έστω η διακόσμηση του χώρου σας, είναι σημαντική. Παρόλο που πολλά από τα διακοσμητικά μας αντικείμενα πρέπει να έχουν την μορφή lego, χρωματιστά φαναράκια ή μαξιλαράκια, στα ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ LEGO, μπορούν να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση της εικόνας. Τα μπαλλόνια το ίδιο. Παράλληλα, το backdrop τοίχου χτισμένου από τουβλάκια lego είναι καταπληκτικό. Cut out με το κλασσικό ανθρωπάκι της Lego, διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας.  Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, φωτορρυθμικά, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. Παράλληλα, επινοικίαση έτοιμων παιδότοπων με παιχνίδια τύπου Gumboree για πολύ μικρά παιδάκια.

Υπέροχα παιχνίδια μικρά και μεγάλα, φουσκωτά παιχνίδια και πύργοι αναρρίχησης, τραμπολίνο, αθλητικές πίστες για τους πιο δυνατούς, Lego Battles είναι μερικές από τις παροχές, που μπορούν να συμπληρώσουν άρτια το παιδικό σας πάρτυ! 

Στολές ανιματέρ στα βασικά χρώματα Lego και εξαιρετικές παιδαγωγοί, ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ τραπεζάκια lego και εργαστήρια με δημιουργική απασχόληση κατασκευής lego σαπουνιών, υπέροχη ΠΙΝΙΑΤΑ, διαγωνισμοί master chef, καραόκε, διαγωνισμός χορού και πρόγραμμα your face sounds familiar,  τροχοί τύχης, face painting, μπαλονοκατασκευές και αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ LEGO !

Περισσότερα