Ταξινόμηση: 

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Θα πρέπει, σίγουρα θα πρέπει να έχουμε ΜΕΓΑΛΟ χώρο στη διάθεσή μας. Το ιδανικό θα ήταν κήπος, γηπεδάκι 5Χ5 ή έστω πυλωτή. Μην κάψετε ένα τέτοιο θέμα στο σαλόνι του σπιτιού.  Μην φοβηθείτε τους εξωτερικούς χώρους :  Δ ε ί τ ε    σ τ ο    b l o g    μ α ς  πολλές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν πολύ !

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ΕΙΔΙΚΑ για Far West, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση,αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα - όλα παρασκευασμένα σε σχήματα αλόγου, άμαξα, ινδιάνικο κεφάλι, καπέλο καουμπόϊκο και το πιο πρωτότυπο, το πρόσωπο του Λούκυ Λουκ. Φυσικά στα παιδικά πάρτυ την τιμητική τους έχουν το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν, αλλά θα φροντίσουμε, ώστε η παρουσίασή τους να θυμίζει ξύλινο σαλούν, με τις γνωστές ταμπέλες κλπ. Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes, συντριβάνι σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. 

Η μεταμόρφωση ή έστω η διακόσμηση του χώρου σας, με παραστάσεις που θυμίζουν σαλούν ή ινδιάνικη σκηνή, είναι σημαντική.  Διαθέτουμε σκηνές, πιρόγες, κάκτους καθώς και backdrop εσωτερικό σαλούν. Παράλληλα, διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας. Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, φωτορρυθμικά, καπνογόνα, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. 

Τεράστια αρένα δοκιμασιών με τοξοβολία, στόχους, φουσκωτός ταύρος ροντέο, φουσκωτό ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ παρκούρ, παιχνίδια στίβου, αγώνες ταχύτητας θα ορίσουν το πρόγραμμα. Πύργοι αναρρίχησης, κυνήγι θησαυρού των Ναβάχο με τα παγωμένα αβγά του Μανιτού, διαγωνισμοί αντοχής βγαλμένα από FAR WEST RODEO,  και διαγωνισμός γνώσεων μέσω του μεγάλου μας τροχού της τύχης.

Καουμπόϊδες και Ινδιάνοι θα διοργανώσουν τα παιχνίδια δράσης αλλά και κάποια στιγμή, δημιουργική απασχόληση με κατασκευές σχετικές με το θέμα, αλογάκια, τόξα, ονειροπαγίδες και ξύλινα τοτέμ. Το σπάσιμο της  ΠΙΝΙΑΤΑΣ θα αντικαταστήσει αν θέλετε τα αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ FAR WEST!

Περισσότερα