Ταξινόμηση: 

Είτε γίνει στο σπίτι είτε σε άλλο χώρο, μέσα ή έξω ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ να γίνει βραδάκι γιατί πάρτυ Disco χωρίς ντισκόμπαλα δεν γίνεται !! Έτσι ξεκινάμε με τα απολύτως απαραίτητα : Πλήρης ηχητική εγκατάσταση, καταπληκτικός ντισκ τζόκευ, ντισκόμπαλλες, προβολείς και ...

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μπαρ ΕΙΔΙΚΑ για παιδιά με κοκταίηλ χωρίς αλκοόλ, photobooth, βιντεοσκόπιση, laser προτζέκτορες, καραόκε, οθόνες προβολής, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, φουσκωτά παιχνίδια, ανιματέρ, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ειδικά για πάρτυ disco, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση, αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας. 

Hot Dogs, γλυκά, κεράσματα, τούρτα, μπισκότα, cupcakes όλα σε σχήμα βινύλιου, βαρέλια με πάγο και αναψυκτικά (είπαμε, ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ σχεδιάζουμε),  συντριβάνι ΛΕΥΚΗΣ σοκολάτας, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. Η επιλογή της τούρτας, αν και δύσκολη υπόθεση γίνεται απλή και διασκεδαστική μέσα από την τεράστια ΘΕΜΑΤΙΚΗ ποικιλία μας. 

Η μεταμόρφωση ή έστω η διακόσμηση του χώρου σας, με διακοσμητικές αψίδες από μπαλόνια που απεικονίζουν ντισκόμπαλα, είναι σημαντική. Παράλληλα, το ψυχεδελικό backdrop για να βγάζουν οι καλεσμένοι σας φωτογραφίες, είναι καταπληκτικό. Η disco διακόσμηση θα ορίσει το θέμα του πάρτυ, αυτό να μην το ξεχάσετε !! Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ λοιπόν, απαραίτητα τα  φωτορρυθμικά, καπνογόνα, τεχνητό χιόνι και η εμφάνιση του J Bot θα εντυπωσιάσει. ΕΙΔΙΚΑ προγράμματα μουσικής και χορού όπως so you thnik you can dance, your face sounds familiar και άλλα θα ανεβάσουν το κέφι !

Και αν θέλετε, υπέροχη ΠΙΝΙΑΤΑ, διαγωνισμοί master chef, καραόκε, διαγωνισμός χορού  τροχοί τύχης, face painting, μπαλονοκατασκευές και αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ DISCO !

Περισσότερα