Ταξινόμηση: 

Εμείς θα φροντίσουμε όλες μα όλες οι παροχές μας να έχουν το συγκεκριμένο στυλ και να πραγματοποιήσουμε ένα... outer space kids' party !! Διακόσμηση σούπερ διαστημική, μπαλόνια, στολές Star Wars, παιχνίδια, δωράκια, candy bar, τούρτα με τον πλανήτη Κρόνο,, πινιάτα διαστημόπλοιο, εργαστήρια, centerpieces, και ο,τι άλλο χρειαστείτε..

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Θα πρέπει, σίγουρα θα πρέπει να έχουμε ΜΕΓΑΛΟ χώρο στη διάθεσή μας. Το ιδανικό θα ήταν κήπος, γηπεδάκι 5Χ5 ή έστω πυλωτή. Ομως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μέσα στο σαλόνι σας, αρκεί να είστε προετοιμασμένη οτι θα θυμίζει ... πλανητάριο!  Δ ε ί τ ε    σ τ ο    b l o g    μ α ς  πολλές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν πολύ !

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ΕΙΔΙΚΑ για SPACE PARTY, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση,αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα - όλα παρασκευασμένα σε σχήματατα πλανητών ή των ηρώων του Star wars. Η τούρτα υπερπαραγωγή ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ή η προτομή του Darth Vaider. Φυσικά στα παιδικά πάρτυ την τιμητική τους έχουν το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν, αλλά θα φροντίσουμε η παρουσίασή τους να θυμίζει ΔΙΑΣΤΗΜΑ. . . με ασημένιες συσκευασίες. Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes, συντριβάνι σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits όλα μαύρα, θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. 

Και η έκπληξή μας, μεταμόρφωση των παιδιών σε διαστημάνθρωπους με αλουμινόχαρτο και μπουκάλια αναψυκτικών!

Η διακόσμηση του χώρου σας είναι σημαντική. Τεράστια κουτιά που θα δημιουργήσουν ένα λαβύρινθο διαστημόπλοιο, τα χρώματα στα μπαλόνια, όλα, πρόκειται να συνθέσουν την μυστηριώδη ατμόσφαιρα που απαιτείται. Παράλληλα, backdrop και  διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας. Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, φωτορρυθμικά, καπνογόνα, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. 

Τεράστια αρένα δοκιμασιών με φουσκωτό παρκούρ, παιχνίδια στίβου, τοξοβολία, αγώνες ταχύτητας θα ορίσουν το πρόγραμμα. Πύργοι αναρρίχησης, φουσκωτά παιχνίδια με survivor games, virtual reality, robotics και πειράματα  θα ξετρελλάνουν τα παιδιά !

Οι ήρωες από το Star wars θα διοργανώσουν τα παιχνίδια δράσης αλλά και κάποια στιγμή, δημιουργική απασχόληση με κατασκευή μαύρης γλίτσας για όσους τολμούν! Το σπάσιμο της  SPACESHIP ΠΙΝΙΑΤΑΣ θα αντικαταστήσει αν θέλετε τα αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Ολα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑ !

Περισσότερα