Ταξινόμηση: 

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Θα πρέπει, σίγουρα θα πρέπει να έχουμε ΜΕΓΑΛΟ χώρο στη διάθεσή μας. Το ιδανικό θα ήταν κήπος, γηπεδάκι 5Χ5 ή έστω πυλωτή. Μην κάψετε ένα τέτοιο θέμα στο σαλόνι του σπιτιού.  Μην φοβηθείτε τους εξωτερικούς χώρους : Στο site μας, και στη κατηγορία BLOG θα δείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, που θα σας βοηθήσουν πολύ!

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ΕΙΔΙΚΑ για μπάτμαν, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση,αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα για παιδικό πάρτυ, τούρτα - όλα παρασκευασμένα σε σχήματα του κεφαλιού μπάτμαν και η τούρτα με σχήμα το σήμα μπάτμαν. Φυσικά στα παιδικά πάρτυ την τιμητική τους έχουν το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν, αλλά θα φροντίσουμε την παρουσίασή τους να θυμίζει Γκόθαμ Σίτυ με κίτρινο background και μαύρα κτίρια κόμικ style. Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes, συντριβάνι σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits όλα μαύρα, θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. 

Και η έκπληξή μας, η μεταμόρφωση των παιδιών σε super heroes με τις ειδικές μπέρτες μας.

Η διακόσμηση του χώρου σας είναι σημαντική. Το batmobile, τα τεράστια κουτιά που θα δημιουργήσουν την Γκόθαμ Σίτυ, τα χρώματα στα μπαλόνια, όλα, πρόκειται να συνθέσουν την μυστηριώδη ατμόσφαιρα που απαιτείται. Παράλληλα, backdrop και  διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας. Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, φωτορρυθμικά, καπνογόνα, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. 

Τεράστια αρένα δοκιμασιών με φουσκωτό παρκούρ, παιχνίδια στίβου, τοξοβολία, αγώνες ταχύτητας θα ορίσουν το πρόγραμμα. Πύργοι αναρρίχησης, φουσκωτά παιχνίδια με survivor games, Virtual Reality, robotics και πειράματα μέσα στο κρυσφύγετο του Batman θα ξετρελάνουν τα παιδιά !

Ο Batman και η Catwoman θα διοργανώσουν τα παιχνίδια δράσης αλλά και κάποια στιγμή, δημιουργική απασχόληση με κατασκευή μαύρης γλίτσας για όσους τολμούν! Το σπάσιμο της  ΠΙΝΙΑΤΑΣ ΜΠΑΤΜΑΝ θα αντικαταστήσει αν θέλετε τα αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ BATMAN !

Περισσότερα