Ταξινόμηση: 

Πρώτα πρώτα πρέπει να επιλέξουμε τον χώρο. Θα πρέπει, σίγουρα να έχουμε ΜΕΓΑΛΟ χώρο στη διάθεσή μας. Το ιδανικό θα ήταν κήπος, γηπεδάκι 5Χ5 ή έστω πυλωτή. Μην κάψετε ένα τέτοιο θέμα στο σαλόνι του σπιτιού.  Μην φοβηθείτε τους εξωτερικούς χώρους : Επισκεφτείτε το BLOG μας και δείτε  πολλές χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν πολύ !

Προσκλήσεις, διακόσμηση χώρου, γλυκά και κεράσματα, τούρτες, μουσική και ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, ενοικιαζόμενα παιχνίδια, ανιματέρ και προγράμματα απασχόλησης, όλα πρέπει να είναι απολύτως εναρμονισμένα μεταξύ τους.

Ξεκινώντας από τις προσκλήσεις, αν και στο εμπόριο υπάρχει τεράστια ποικιλία προσκλήσεων για παιδικά πάρτυ, ΕΙΔΙΚΑ για ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, αναλαμβάνουμε την δημιουργία, εκτύπωση, αποστολή προσκλήσεων στον χώρο σας.

Γλυκά, κεράσματα, τούρτα - όλα παρασκευασμένα σε σχήματα περικεφαλαίας, ακόντιου, σανδαλιού, λύρας, και η τούρτα σε σχήμα αρχαίου ναού. Φυσικά στα παιδικά πάρτυ την τιμητική τους έχουν το μαλλί γριάς, το παγωτό και το ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ γλυκό ποπκορν, αλλά θα φροντίσουμε την παρουσίασή τους να θυμίζει αρχαία Ελλάδα. Γλειφιτζούρια, μπισκότα, cupcakes, συντριβάνι σοκολάτας, χειροποίητα αναψυκτικά, smoothies, choco fruits θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους. 

Η μεταμόρφωση ή έστω η διακόσμηση του χώρου σας, με διακοσμητικές αψίδες και κίονες από φελιζόλ είναι σημαντική. Παράλληλα, backdrop μυθοπλασίας  και  διακοσμητικά αντικείμενα μικρά και μεγάλα θα αποτελέσουν κύριο σημείο αναφοράς του πάρτυ σας. Πανέμορφα centerpieces, υπέροχα έπιπλα candybar, εξειδικευμένα photobooths και πολλές άλλες ιδέες περιμένουν να τις επιλέξετε !

Ηχοκάλυψη με ντισκ τζόκευ, φωτορρυθμικά, καπνογόνα, παιδικά επιπλάκια, τέντες φωτοσκίασης, διακοσμητικά καγκελάκια και φράχτες μπορούν να σας εξυπηρετήσουν επίσης. 

Τεράστια αρένα δοκιμασιών με φουσκωτό παρκούρ, παιχνίδια στίβου, τοξοβολία, αγώνες ταχύτητας θα ορίσουν το πρόγραμμα. Πύργοι αναρρίχησης, κυνήγι θησαυρού του Οδυσσέα με τα παγωμένα αβγά της Λερναίας Ύδρας, διαγωνισμοί αντοχής βασισμένοι στους 10 άθλους του Ηρακλή, λαβύρινθος του Μινώταυρου και διαγωνισμός γνώσεων μέσω του μεγάλου μας τροχού της τύχης.

Γυμναστές και ανιματέρ θα διοργανώσουν τα παιχνίδια δράσης αλλά και κάποια στιγμή, δημιουργική απασχόληση με κατασκευές σχετικές με το θέμα, περικεφαλαίες, στεφανάκια, αψίδες. Το σπάσιμο της  ΠΙΝΙΑΤΑΣ θα αντικαταστήσει αν θέλετε τα αποχαιρετιστήρια δωράκια.

Όλα για ένα φανταστικό ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ !

Περισσότερα