Ταξινόμηση: 

Οι έμπειροι κειμενογράφοι μας ειδικεύονται σε tailor made θεατρικά έργα και μπορούν, με το εξειδικευμένο επιτελείο τους από έμπειρους ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές και σκηνογράφους, ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, να δημιουργήσουν για εσάς το μικρό θεατρικό έργο που επιθυμείτε με βάση κάθε περίσταση.

Θεατρικά έργα αυτοτελή, με δικά τους σκηνικά, κουστούμια, μουσική, χορό, σκηνογράφηση και κείμενα, απολύτως μεταφερόμενα. Θεατρικά έργα με συμμετοχή ή όχι παιδιών, που μπορούν να παιχτούν σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους. Με πλήρη ηχοκάλυψη και μικροφωνική στήριξη και φωτισμό.Θεατρικές παραστάσεις για σχολικές αίθουσες ή για summer camps, για Χριστούγεννα, για την Ημέρα του Περιβάλλοντος, για Εθνικές Γιορτές, για την ημέρα της Μητέρας, για το Πάσχα, για κάθε εποχή. 

Παράλληλα shows και happenings με ακροβάτες, με ζογκλέρ, μουσικές παραστάσεις με τρομπέτες, χορευτικές παραστάσεις και συνδυασμούς τύπου μιούζικαλ. Shows παντομίμας όπως το τσίρκο μάτζικα, magic comedy shows, stand up νούμερα, stand up science, και πολλά άλλα. 

Περισσότερα