Σπιτική πλαστελίνη
Σπιτική πλαστελίνη 1
Σπιτική πλαστελίνη 2
Σπιτική πλαστελίνη 3
Σπιτική πλαστελίνη 4
Σπιτική πλαστελίνη 5
Σπιτική πλαστελίνη
140€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Σπιτική πλαστελίνη


Φυσικά μπορείτε εύκολα στο εμπόριο να βρείτε πλαστελίνη, αλλά έχει μεγάλη πλάκα να την κατασκευάσουμε μόνοι μας στο πάρτυ, προσθέτοντας χρώματα κι αρώματα, όπως εμείς επιθυμούμε !!


 

 


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδάκια τουλάχιστον νηπιακής ηλικίας (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (3) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με νεροχρώματα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν (4) κάποια στιγμή, θα χρειαστεί ζεστό νεράκι, αυτό είναι όλο κι όλο και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτροδότηση για να το ζεστάνουμε, ή να χρησιμοποιήσουμε για λίγο την κουζίνα σας. .


Στην ίδια κατηγορία παρασκευών ανήκουν και η γλίτσα, η magic sand και το ηφαίστειο, έτσι μπορείτε εύκολα να διοργανώσετε ένα πάρτυ MAGIC EXPERIMENT CRAFTS και να τα κάνουμε όλα αυτά !!


Θα σας δώσουμε διαφορετικές τιμές για διευκόλυνσή σας. . . 1 ώρα -> 1 άτομο -> υλικά παραγωγής σπιτικής πλαστελίνης για 15 παιδιά -> ευρώ 140 1 ώρα -> 2 άτομα -> υλικά παραγωγής σπιτικής πλαστελίνης για 30 παιδιά-> ευρώ 200


1 ώρα -> 2 άτομα -> υλικά παραγωγής 2 εργαστηρίων (επιλέγετε εσείς) για 15 παιδιά -> ευρώ 200


2 ώρες -> 2 άτομα -> υλικά παραγωγής 4 διαφορετικών εργαστηρίων για 15 παιδιά -> ευρώ 280 2 ώρες -> 3 άτομα -> υλικά παραγωγής 4 διαφορετικών εργαστηρίων για 30 παιδιά -> ευρώ 400


Αν το κόστος σας ξεπερνάει τα 280 ευρώ, ΔΩΡΟ για κάθε παιδί : η μέδουσα στο μπουκάλι


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 30% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 60 (έκπτωση 50%) !!


Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.