Σπιτάκια από μπισκότα
Σπιτάκια από μπισκότα 1
Σπιτάκια από μπισκότα 2
Σπιτάκια από μπισκότα 3
Σπιτάκια από μπισκότα 4
Σπιτάκια από μπισκότα 5
Σπιτάκια από μπισκότα
200€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Σπιτάκια από μπισκότα

Ενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ  εργαστήριο, που θα μείνει ΑΞΕΧΑΣΤΟ στα παιδιά !
Μπισκοτένια μικρά σπιτάκια, αυτόνομα με την βαση τους, έρχονται στο σπίτι σας-συνοδεύονται από κάθε λογής διακοσμητικά και τα παιδιά πρέπει να το στολίσουν !!
Ενα υπέροχο εργαστήριο, γοα όλο τον χρόνο και ΕΙΔΙΚΑ μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων  !!
Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ : Να είστε ψύχραιμη, υπομονετική και να μην φοβάστε αν λερωθεί κάπως ο χώρος. ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ : 5 – 12 χρονών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Μαθήματα ζαχαροπλαστικής για παιδιά !! Στο τραπέζι που θα μας παραχωρήσετε στρώνονται τραπεζομάντηλα μίας χρήσεως και καθ’όλη τη διάρκεια του πάρτυ ΔΕΝ απαιτείται η χρήση φούρνου ή ψυγείου. Η ζαχαροπλάστισσά μας, με στολή μάγειρα αναλαμβάνει να παραδώσει μαθήματα ζαχαροπλαστικής σε όλα τα παιδιά ! Αρχικά όλα τα παιδιά φορούν πλαστική ποδίτσα και . . σκουφάκι μάγειρα. Στη συνέχεια, με cupcakes, παντεσπάνια, μπισκότα, κουπάτ, σαντιγί, σιρόπι, άφθονη ζαχαρόπαστα, smarties, πολύχρωμη τρούφα και πολύ πολύ φαντασία, τα παιδιά δημιουργούν και διακοσμούν τις δικές τους ιδέες ! Μετά, απολαμβάνουμε τα αριστουργήματά μας όλοι μαζί, προσφέροντας «μεζέ» και στους τυχερούς γονείς.


1 ώρα -> 1 άτομο -> σπιτάκια + υλικά για 15 παιδιά => 200 ευρώ 1 ώρα-> 2 άτομα -> σπιτάκια + υλικά για 30 παιδιά => 300 ευρώ


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Συνδυάστε το υπέροχο πρόγραμμα CANDY KIDS με μαλλί γριάς – γιατί όχι ? Σήμερα ας …. κακομάθουμε τα παιδιά ! Δώρα για το τέλος ? Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο από σακουλάκι με marshmallows ? Οικονομικό και απόλυτα ταιριαστό! ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ? Συνδυάστε τα CANDY KIDS με ένα υπέροχο φουσκωτό “ζαχαρωτό” κάστρο και κερδίστε έκπτωση 20% Για να μπορείτε να συγκρίνετε η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο + υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ