Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit 1
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit 2
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit 3
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit 4
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit 5
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit 6
Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit
250€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Πλήρης σύνθεση Peter Rabbit


Μία υπέροχη vintage επιλογή που συμπεριλαμβάνει : πάγκο, υφάσματα κιπούρ, ράννερς δαντέλας, 8 γυάλες διακοσμημένες με δαντέλα,2 ξύλινους πεπαλαιωμένους δίσκους, βαλίτσα ρετρό, διακοσμητικά συρταράκια και κηροπήγια, διπλή βάση για γλυκάκια και τον Πήτερ Ράμπιτ τον ίδιο (!) ξύλινο, ύψους 0.80μ.

Επιπλέον αν επιθυμείτε έπιπλο - ραφιέρα για μπομπονιέρες ή/και επιπλάκι για αναψυκτικά(80 ευρώ έκαστο)

Όλα τα προσωποποιημένα εκτυπωτικά είδη και αναλώσιμα δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία τεράστια ποικιλία :  νεράκι, χάρτινο χωνάκι, σοκολάτα, σαπουνόφουσκα, μπομπονιέρα παιδική,  χάρτινο ποτηράκι κλπ .

 


Το στήσιμο του CANDY BAR για παιδικό πάρτυ και βάφτιση χωρίζεται σε δύο κατηγορίες : Όταν ΕΣΕΙΣ μας δίνετε το τραπέζι κι εμείς σκηνοθετούμε το αποτέλεσμα με δικά μας αντικείμενα, υφάσματα, γυάλες, διακοσμητικά κλπ Όταν φέρνουμε εμείς και το έπιπλο, μαζί με όλα τα υπόλοιπα Με βάση ΑΥΤΟΝ τον διαχωρισμό λοιπόν, θα δείτε τα candybar μας – ΦΥΣΙΚΑ πάντα είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε κάθε πρόκληση για να δημιουργήσουμε ένα καινούργιο, πανέμορφο, ΟΛΟΔΙΚΟ ΣΑΣ candy bar . Μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς τα κεράσματα, ή να τα φέρετε εσείς, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ενδεχομένως, αν επιλέξετε τα δικά μας, στη συνολική παραγγελία σας να γίνει κάποια καλύτερη τιμή. Μπορείτε να δείτε όλα μας τα κεράσματα στην ειδική κατηγορία. Η τιμή που βλέπετε αφορά την παρουσία του candybar έως και 4 ώρες . .