Πειρατικά εργαστήρια
Πειρατικά εργαστήρια
140€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Πειρατικά εργαστήρια
Δημιουργική απασχόληση με χειροτεχνίες, ζωγραφική και χαρτοκοπτική για παιδικό πάρτυ!!! Είναι ένας συνδυασμός 5 διαφορετικών αντικειμένων που  θα απασχολήσουν ΑΝΕΤΑ τα παιδιά για 2 περίπου ώρες.

 

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ! Αν αποφασίσατε να κάνετε πάρτυ με εργαστήρια, αλλά δεν επιθυμείτε να έχετε μόνο μία κατασκευή, εδώ θα δείτε ένα "πακέτο" με εργαστήρια που απευθύνονται σε ατρόμητους ΠΕΙΡΑΤΕΣ.

Ενας συνδυασμός 5 διαφορετικών εργαστηρίων (δείτε τις φωτό) που όμως απαιτεί τουλάχιστον 2 ώρες. Για να έχετε την δυνατότητα συγκρίσεων με τα υπόλοιπα προιόντα της κατηγορίας, σας το κοστολογούμε μόνο για 1 ώρα...

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ -> 1 ΩΡΑ & ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 15 ΠΑΙΔΙΑ - 140 ευρώ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ -> 2 ΩΡΕΣ & ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 15 ΠΑΙΔΙΑ - 170 ευρώ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ -> 2 ΩΡΕΣ & ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΠΑΙΔΙΑ - 250 ευρώ

Αν θέλετε μόνο ένα από τα εργαστήρια, επικοινωνήστε μαζί μας

Tα εργαστήρια είναι (α) πειρατικό καπέλο πειρατή ή Τζέικ (β) σπαθί (γ) πειρατικό σεντούκι ή μπουκάλι με άμμο, κοχύλια και λίρες (δ) παπαγάλος + μάτι και (ε) κυάλι πειρατικό.

Το μόνο αρνητικό είναι οτι απαιτούνται δύο άτομα ακόμη και για 15 παιδάκια ( συνήθως ένα άτομο είναι αρκετό), κάτι που ανεβάζει το κόστος . . . Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο απευθύνεται σε παιδάκια προσχολικης και σχολικής ηλικίας (2) απαιτούνται τραπεζοκαρεκλάκια ή παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρώ αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (3) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με χρώματα και κόλλα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν.

Για να μπορείτε να συγκρίνετε, η κοστολόγηση ΟΛΩΝ των εργαστηρίων μας συμπεριλαμβάνει 1 ώρα το άτομο υλικά για 15 παιδιά. Τα απαιτούμενα ΕΠΙΠΛΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κόστος.

Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ