Παιχνίδια για παιδικά πάρτυ Αριθμητική δρόμου
Παιχνίδια για παιδικά πάρτυ Αριθμητική δρόμου 1
Παιχνίδια για παιδικά πάρτυ Αριθμητική δρόμου
40€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Παιχνίδια για παιδικά πάρτυ Αριθμητική δρόμου

Το παιχνίδι αριθμητικής μπορεί να παιχτεί σε εσωτερικό κι εξωτερικό χώρο. Τα 20 αριθμημένα πασαλάκια απαιτούν γρήγορα μυαλά. Στον παίκτη δίνεται ένας αριθμός κι ο παίκτης όσο μπορεί πιο γρήγορα, πρέπει να χρησιμοποιήσει όσα πασσαλάκια χρειάζονται, προκειμένου να βγει το ακριβές άθροισμα !! Η κλεψύδρα τρέχει και ο πιο γρήγορος παίκτης είναι και ο νικητής !!

Για ένα επιτυχημένο παιδικό πάρτυ με παιχνίδια και δράσεις που βασίζονται στο τρέξιμο, στην κίνηση και στην ... αδρεναλίνη, επιλέξτε το DYNAMITE PARTY.


Είναι ένα πρόγραμμα που διαμορφώνετε εσείς, επιλέγοντας 10 παιχνίδια από την συγκεκριμένη κατηγορία. Τα χρήματα που θα πληρώσετε είναι απλά, όσα αναγράφονται σε κάθε παιχνίδι της επιλογής σας. Μίνιμουμ συνολικό κόστος 200 ευρώ. 


Παράλληλα έχετε : (1) Διαχωρισμό των παικτών σε ομάδες με κορδέλες/μπαντάνες (2) Επαθλα στην νικήτρια ομάδα (μετάλλια) και φυσικά (3) Γυμναστή-παρουσιαστή για 3 ώρες


ΠΡΟΣΟΧΗ Ανώτατος αριθμός παικτών 20 - σε περίπτωση περισσότερων παικτών, απαιτείται και βοηθός (κόστος 45 ευρώ για 3 ώρες)


Μήπως χρειάζεστε και :


1. Kάποιο παιχνίδι στρατηγικής ή αθλητικού τύπου? 


2. Κάποιο φουσκωτό κάστρο για περισσότερο κέφι ?


3.Τέντα ηλιοπροστασίας 3 μέτρα Χ 4 μέτρα (στολισμένη με σημαιάκια) 100 ευρώ


4. Παιδικά έπιπλα για το φαγητό των παιδιών 120 ευρω


Παράλληλα, θυμίζουμε οτι σε ένα dynamite party, δεν επιτρέπεται να λείπουν τα κεράσματα (σπιτικά αναψυκτικά, παγωτό, hot dog, μαλλί γριάς, ποπκορν και πλήθος άλλων) που θα βρείτε στην ειδική κατηγορία μας...