Ταξινόμηση: 

Πινιάτες, δώρα αποχαιρετισμού, candy bar jungle, backdrops και σκηνικά, μπορούν να μετατρέψουν ένα παιδικό πάρτυ σε κήπο σε μία περιπέτεια που θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά. Κυνήγια θησαυρού, αυτοσχέδιες κατασκευές, ιχνηλασία, τραμπολίνο, παρκούρ και άλλες δραστηριότητες μπορεί να εμπλουτίσουν ένα πάρτυ Survivor.

Υπάρχουν ειδικές αρένες κατάλληλες για κάθε ηλικία, ξεκινώντας από το baby survivor για παιδικά πάρτυ μικρών παιδιών, με μία αρένα κατασκευασμένη από μεγάλα γεωμετρικά σχήματα τύπου Gymboree και φτάνουμε μέχρι αρένες για πάρτυ ενηλίκων με δοκιμασίες ταχύτητας και αντοχής που θα ζήλευαν οι ίδιοι οι παίκτες του γνωστού τηλεοπτικού παιχνιδιού !

'Eνα πάρτυ survivor μπορεί να εκτυλιχτεί σε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό χώρο. Επιλέξτε το ακόμη και για εταιρικά παιδικά events, σχολικούς χορούς, πάρτυ γενεθλίων, θεματικά πάρκα, εμπορικά κέντρα και χριστουγεννιάτικα χωριά. Είναι μία δραστηριότητα που ποτέ δεν κουράζει γιατί κάθε λίγο αλλάζει η σύνθεσή της, δημιουργώντας καινούργιες δοκιμασίες.

Στο Survivor Party προτείνουμε να συνδυάσετε και την διακόσμηση, τα γλυκά, την τούρτα, την πινιάτα και το candy bar. Δείτε τα ειδικά εργαστήρια με τα παγωμένα αυγά του δεινόσαυρου ή την κατασκευή ονειροπαγίδας, καλειδοσκόπιου ή αφρικάνικου τοτέμ. Αν ο χώρος σας το επιτρέπει, εμπλουτίστε το πάρτυ με την αρένα Fortnite ή ζητείστε μας το ειδικό survivor escape room. Επιλέξτε τα παιχνίδια που θα δημιουργήσουν την αρένα σας απο την ειδική κατηγορία ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SURVIVOR.

Στολίστε την είσοδο ή το σημείο που επιθυμείτε με μπαλόνια σε εξαιρετικά survivor σχέδια και επιβραβεύστε τους νικητές με έπαθλα αντάξια της προσπάθειάς τους, γιατί είναι σίγουρο οτι το Party Survivor απαιτεί κόπο !

Περισσότερα