Οι Πειρατές της Αριθμητικής
Οι Πειρατές της Αριθμητικής
450€ Χωρίς Φ.Π.Α.
Οι Πειρατές της Αριθμητικής
Ξαφνικά ο πειρατής μας εμφανίζεται  στο παιδικό πάρτυ μέσα από ένα μίνι χιουμοριστικό θεατρικό δρώμενο. Τα παιδιά μπαίνουν σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟ πρόγραμμα με ασκήσεις αριθμητικής και σπαζοκεφαλιές λογικής (για όλες τις ηλικίες). Ο στόχος είναι να ξανα-δημιουργήσουν μία πειρατική γαλέρα

ΙΔΑΝΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ : Να μπορούν να αντιλαμβάνονται έστω και πολύ απλές αριθμητικές πράξεις (7 χρονών έως και 10 χρονών )

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Συμπεριλαμβάνεται σκηνικό 2Χ2, τρισδιάστατη γαλέρα με μαγνήτες, τρίποδο με μαυροπίνακα, cd player Το παιδικό πάρτυ ξεκινάει με ηχογραφημένη δραματική αφήγηση που εξηγεί στα παιδιά πώς καταστράφηκε η πειρατική γαλέρα και πώς οι πειρατές σώθηκαν την τελευταία στιγμή ! Ξαφνικά ο πειρατής μας εμφανίζεται και μέσα από ένα μίνι χιουμοριστικό θεατρικό δρώμενο, εισάγει τα παιδιά σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΟ πρόγραμμα με ασκήσεις αριθμητικής και σπαζοκεφαλιές λογικής (για όλες τις ηλικίες) που στόχο έχει να ξανα-δημιουργήσουν μία πειρατική γαλέρα ! Και ναι, μπροστά στα μάτια των παιδιών δημιουργείται σιγά σιγά μία τρισδιάστατη γαλέρα ! Συνεχίζουμε με παιχνίδια και διαγωνισμούς δύναμης και αντοχής, magic show και μπαλονοκατασκευές.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ :Δύο ώρες 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ : Δύο πειρατές ( συμπεριλαμβάνεται και απλή μικροφωνική/ηχητική εγκατάσταση) 

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Σκηνικά, μαξιλαράκια, πειρατική πινιάτα, κυνηγι θησαυρού

ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Επιλέξτε ΚΑΙ μία εντυπωσιακή φουσκωτή ΓΑΛΕΡΑ για κυνήγι θησαυρού και απογειώστε το πάρτυ σας !

Οι τιμές μας είναι τιμές Αθήνας/Πειραιά