Μικροί Κηπουροί
Μικροί Κηπουροί 1
Μικροί Κηπουροί 2
Μικροί Κηπουροί 3
Μικροί Κηπουροί 4
Μικροί Κηπουροί 5
Μικροί Κηπουροί 6
Μικροί Κηπουροί 7
Μικροί Κηπουροί 8
Μικροί Κηπουροί 9
Μικροί Κηπουροί 10
Μικροί Κηπουροί 11
Μικροί Κηπουροί 12
Μικροί Κηπουροί 13
Μικροί Κηπουροί
120€ Χωρίς Φ.Π.Α.

Μικροί Κηπουροί


Εργαστήριο κηπουρικής πολυαγαπημένο. Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ

Ζωγραφίστε τη γλάστρα, επιλέξτε λουλουδάκι και έτοιμη η γλαστρούλα σας !!!

 


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗΣ !!


Προτού σας αναλύσουμε το συγκεκριμένο “έργο τέχνης” θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι : (1) το συγκεκριμένο εργαστήριο ΘΑ ΛΕΡΩΣΕΙ !! (2) απαιτούνται παιδικοί πάγκοι που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή (80~120 ευρω αναλόγως του αριθμού των παιδιών) (3) πρέπει να ενημερώσετε τους γονείς οτι τα παιδάκια θα συμμετέχουν σε δραστηριότητες με χρώματα και κόλλα – παρόλο που συμπεριλαμβάνονται πλαστικές ανακυκλώσιμες ποδίτσες μιάς χρήσης, καλό είναι οι γονείς να το γνωρίζουν. (4) το εργαστήριο συμπεριλαμβάνει ΔΥΟ διαφορετικές δράσεις (βαφή των πήλινων γλαστρών και μεταφύτευση του φυτού)


ΤΙ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ? Ενα ανοιξιάτικο, ολόφρεσκο, δροσερό και πολυαγαπημένο εργαστήριο, όπου τα παιδιά θα χρωματίσουν και διακοσμήσουν τα πήλινα γλαστράκια τους και μετά θα μεταφυτεύσουν ένα υπέροχο λουλουδάκι ή ένα χρήσιμο λαχανικό!


Από τα πιο αγαπημένα εργαστήρια και δικό μας αλλά και των μικρών πελατών μας, τα εργαστήρια του ΜΙΚΡΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ, όπου τα παιδιά μαθαίνουν να σέβονται και να προστατεύουν ακόμη και τα πιο ταπεινά λουλουδάκια ! Υπέροχο εργαστήριο αλλά καλό είναι να γίνει ΕΞΩ από το σπίτι – για λόγους ευνόητους !


Επιλέγουμε γλαστρούλες που χρωματίζουμε και το καλύτερο λουλουδάκι απ όλα που μεταφυτεύουμε στην γλαστρούλα. Δίνουμε όνομα και το γλαστράκι παίρνει το ειδικό ταμπελάκι με το όνομά του !


ΔΙΑΡΚΕΙΑ + ΚΟΣΤΗ : Ενα άτομο και υλικά για 15 παιδιά για 1 ώρα € 130 Δυο άτομα και υλικά έως και 30 παιδιά για 1 ώρα € 180


ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ !! Συνδυάστε δυό-τρία διαφορετικά εργαστήρια μεταξύ τους γιά να καλύψετε δύο ή τρεις ώρες δημιουργικής απασχόλησης, κερδίζοντας ένα υπέροχο δώρο γαι το παιδί που γιορτάζει!!


Επιβραβεύστε τα παιδιά, αφού ολοκληρώσουν το “έργο” τους με ένα φουσκωτό κάστρο -παιχνίδι ! Σίγουρα έχουμε ένα που ταιριάζει στον χώρο σας, με έκπτωση 20% !!


Κεράστε τα παιδιά με υπέροχο μαλλί γριάς σε τιμή έκπληξη € 100  !!


Ιδανική δημιουργική απασχόληση για παιδική εκδήλωση ή πάρτυ